ya arkadaşlr az öne gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi belli oldu ama biraz silik ve çok heyecanlandım..ne yapmalıyım ümitleneyim mi?ne olur bi cevap yazınn
yok yaa evlerinde net yok haber falanda alamıyoruz:çok üzgünüm:
kaynanasına geldiği zaman arada girecek sadece o kadar boşluğu doldurulamıyo şu neti tekrar alsalar eve fena olmayacaka.s
günaydınlar herkese ..canlarım benim gününüz aydın olsun.öpüyorum kokulu kokulu hepinizi.
hakça canım sana bişey sormak istiyorum hani heray yumurtlama elirtisi olan akıntı varya yumurta akı kıvamında olan işte o akıntı hamile kaldıktan sonrada devam ediyormu yani her ay geliyormu off sçma bir sorumu oldu ne ama sen yinede cevaplarsan sevinirim
merhaba bayanlar ve karnınzdaki bebişler nasılsınız iyinizdir umarım
vildancım sen nasılsın bugün pek keyifli gördüm seni allah bozmasın keyfini
beryal hemşerim güzel hamiş nasılsın bakalım
vildancım sen nasılsın bugün pek keyifli gördüm seni allah bozmasın keyfini
citos nerelerde hamileliğin sarhoşluğu içindemi yoksa hala:)))
sultanda yok oda diyarbakıra gitti gezmeye
okyanus daha gelmemiş
bircanı merak ettim ne yaptı acaba gerçi gününe var daha aşılamadan sonra beklemedeydi inşallah onunda güzel haberini alırız
diğer şekerler nerelerde hadi kızlar buyrun sohbete
günaydın kızlar,
beryalcim bugün nasılsın canım?
benim bildiğim gebe kalmadan 3 ay öncesinden folik asit kullanılmaya başlanır ama benim doktorum bebek düşünüyoruz artık dememe rağmen vermedi hakkında iyi olmadığına dair haberler çıkmış ben artık önermiyorum dedi sizce ne kadar doğru kullananlar varmı acaba aranızda:sm_confused:
hemşerim aaa ne demek göndereyim benim kayınvalideyi kız sana bile bakar sağolsun gerçekten çok iyidiriyiyim canım ne yapim hala inanamıyorum aptal oldum walla.şoktan çıkamadım.2 gündür rüya da gibiyim.sen nasılsın kayınvaliden gelmiş gözün aydın.ohhh iyi baksın hemşerime.birazda bana uğrasın da benim kaynanaya insanlık öğretsin kaydirigubbakcemile3
günaydın beryal
citos hoşgeldin hamile ve alıngan kadın:mymeka:
ayy halılarım geliyo bugün yuppiiiiiiiiiiiidelikafadulden sositososito
canımmmmmmm günaydın iyiyim sen nasılsın bakalım .şafak kaç? güzel haberler bekliyoruz. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?