cnm hakkında hayırlısı buymuş demekkivildancım ben yine düşük yapıyorum hayırlısıyla
hosbulduk canlarım evet fazlalıklarım var boyum 1.71 kilom 75. 10 kilo vermek istiyorum sıkı diyete girecem balkalım hayırlısı
abyosun+, bilgen35, DuYGuS3Li19, hlymms, huzeyfe, meleksen, PinkRose, scuba, vildangel+ bu arada kızlar hepinize merhaba
kendine iyi bak..byeeehihoyyytiyiyim kızlar sağolun bende temizlik yapıyorum eşim geldi çıkıyorum görüşürüz
canım hakkında hayırlısı..bozma moralini olur mu..vildancım ben yine düşük yapıyorum hayırlısıyla
şimdiden geçmiş olsun güzelim..:teselli:abyosun bugün kanamam arttı artık saat 4.30 da doktorda randevum var bakalım artık kedaviyi ocağa kadar erteliyeceğim
hayırlısı canım inş. yakın zamanda verirsin fazlalıklarını..:) inş. bende ..laelaelaelaelaehosbulduk canlarım evet fazlalıklarım var boyum 1.71 kilom 75. 10 kilo vermek istiyorum sıkı diyete girecem balkalım hayırlısı
yok ülee piskopatım dediysem dişçi koltuğunada oturamam yani sırnaşık şeyahhh canımmm benim acı eşiğim çok yüksektir ağzımdaki dolguları bile morfinsiz yaptırırım ama şu her ay ki sancı malesef ki dayanılır gibi değil..ne bitki çayları ve de sıcak su torbası işe yarıyor..ilaç almadan kıvranıyorum..allahtan ilaç içince adetim kesilmiyor..ablam içemez ağrı kesici adeti kesiliyor.
abyosun+, bilgen35, DuYGuS3Li19, hlymms, huzeyfe, meleksen, PinkRose, scuba, vildangel+ bu arada kızlar hepinize merhaba
mrb bu ne kalabalıkmaşallah diyelim nazar değmesin nasılsınız kızlar görüşmeyeli bende iyiyim çok şükür önceki gün adetim bitti tam gaz başladık kazı :enbuyukkk: çalışmalarına :asigim: ama hepsi bebiş olsun diye değil tabi özledik aşkımla birbirimizi :asigim: oda gelirse tabi iyi olur :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
ahhh canımmm benim acı eşiğim çok yüksektir ağzımdaki dolguları bile morfinsiz yaptırırım ama şu her ay ki sancı malesef ki dayanılır gibi değil..ne bitki çayları ve de sıcak su torbası işe yarıyor..ilaç almadan kıvranıyorum..allahtan ilaç içince adetim kesilmiyor..ablam içemez ağrı kesici adeti kesiliyor.
canım merhaba..iyiyim sağol..sen nasılsın..
cnm hakkında hayırlısı buymuş demekki
allah büyüktür inşallah bidahaki bebeğin sıkı sıkı tutunur cnm sana
maşallah selvi boylum
aslında tam kadınsın hee en boy mükemmel
ama tabiki şimdi incel bebekte çok kilo alırsın
mrb bu ne kalabalıkmaşallah diyelim nazar değmesin nasılsınız kızlar görüşmeyeli bende iyiyim çok şükür önceki gün adetim bitti tam gaz başladık kazı :enbuyukkk: çalışmalarına :asigim: ama hepsi bebiş olsun diye değil tabi özledik aşkımla birbirimizi :asigim: oda gelirse tabi iyi olur :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
kendine iyi bak..byeeehihoyyyt
canım hakkında hayırlısı..bozma moralini olur mu..
şimdiden geçmiş olsun güzelim..:teselli:
hayırlısı canım inş. yakın zamanda verirsin fazlalıklarını..:) inş. bende ..laelaelaelaelae
merhaba canım..abyosun+, bilgen35, DuYGuS3Li19, hlymms, huzeyfe, meleksen, PinkRose, scuba, vildangel+ bu arada kızlar hepinize merhaba
tabiki herşey çocuk yapmak için değil..bunun aşkı meşki de var. arada gelirse herkes seinir ama olmazsada olmuyor diye yan gelip yataak değiliz yaa..:kedi: :1hug:mrb bu ne kalabalıkmaşallah diyelim nazar değmesin nasılsınız kızlar görüşmeyeli bende iyiyim çok şükür önceki gün adetim bitti tam gaz başladık kazı :enbuyukkk: çalışmalarına :asigim: ama hepsi bebiş olsun diye değil tabi özledik aşkımla birbirimizi :asigim: oda gelirse tabi iyi olur :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
önceki sayfalardan geldiğim için geç kaldım canım cvp vermeye hoşbulduk birtanem bugün nasılsın ?durucum hg canımŞeniz
hg osmaniye nasılsın canım
hoşgeldin cnm Şeniz
hayırlı işler sırnaşık şey
:jeyyar: ne o ben daha mozaşistim galiba acı çekmeyi seven..ayyy benim yarın dişçiyle randevum var saat 2 de aklıma geldi...dolgu yapılacak..delikafadulden delikafaduldenyok ülee piskopatım dediysem dişçi koltuğunada oturamam yani sırnaşık şey
sadece adet sancısı hoşuma gidiyo sırnaşık şey
bide sezeryanla doğum yaptımya inat ettim o acıyı çektimde ilaç içmedim :jeyyar:
merhaba cnm
pinkçim sanada merhaba
ben daha yeni kahvaltı yapacamda bi mutfakta bi burdayım
merhaba canım..
tabiki herşey çocuk yapmak için değil..bunun aşkı meşki de var. arada gelirse herkes seinir ama olmazsada olmuyor diye yan gelip yataak değiliz yaa..:kedi: :1hug:
hoçbuldum canım :1hug: sendemi diettesin bende 15 gün önce başladım ama ben yerinde olsam vermezdim eşim beni zayıf istemiyo etime dolgun olcakmışım ama şimdi baya bi dolgunum hele tedavilerden iğnelerden şişitimde şiştim boyum 1.63 kilom 85 di şimdi 15 günde 3 kilo verdim 82 oldum 10 kilo daha vermeyi düşünüyorum 72 oldummu tamamdır bide kimse 85 olduğumu söyleyince inanmıyor etim sıkı bide tüm heryerimden kilo alıyorum sadece bi tarafım şişmiyo şiştimmi her tarafım indimmi her tarafım iniyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?