Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım..gitme bir yere..kaydirigubbakcemilegeldım kızlar geldım gıtmyom sımdılık
iyiyim cnm teşekkür ederim sen nasılsın Şenizhoş bulduk canım..nasılsın?
geldım kızlar geldım gıtmyom sımdılık
iyiyim canım..seni gördüm daha iyi oldum valla..adet mi oldun canım..umarım benim gibi ağrılı oluyordur..her ay bıkıyorum ağrı kesici yutmakan inan..:bbo: benimde yakın günüm ama hazırlıklıyım her daim..sositosositoiyiyim cnm teşekkür ederim sen nasılsın Şeniz
hoşgeldin Şeniz
kızlar benden az önce leke geldi ben adet oluyorum heralde hihoyyyt alkisalkisalkis :teytey: :dance: :içelim:
hoş geldin canım..hayırlısı güzelim ne diyelim...eğer fala kilon varsa önce onları halletmen daha iyi olur tabi..valla bende biraz fazlalıklarımı vercem yaz geldi yaaa denize girmek istiyorum denizi taşırmadan....hihoyyytselaaaaam kızlar bebek işini erteledik hayırlısı bakalım diyete girip zayıflayacagım karar verdim
hoşgeldin cnmselaaaaam kızlar bebek işini erteledik hayırlısı bakalım diyete girip zayıflayacagım karar verdim
iyiyim canım..seni gördüm daha iyi oldum valla..adet mi oldun canım..umarım benim gibi ağrılı oluyordur..her ay bıkıyorum ağrı kesici yutmakan inan..:bbo: benimde yakın günüm ama hazırlıklıyım her daim..sositososito
tamam canım .
zaten bitti akşam bugün de ev temizleniyo ben odamda yatıyorum
merhaba güzelim..nasılsın?hihoyyytselam kızla rhayırlı cumalar
selam güzelim..nasılsın bugün?hihoyyyt hihoyyytkayraçım ben bakan körüm görmedim canım seni
abyosun+, DuYGuS3Li19, hlymms, scuba+, vildangel blm kıslar nasılsınız bende kanıyorum öyle mutlu mutlu
hoş geldin canım..hayırlısı güzelim ne diyelim...eğer fala kilon varsa önce onları halletmen daha iyi olur tabi..valla bende biraz fazlalıklarımı vercem yaz geldi yaaa denize girmek istiyorum denizi taşırmadan....hihoyyyt
hoşgeldin cnm
iyi yapmışsın valla bende zayıflıyorum
şöyle manken gibi salınıyım bi düğünde :teytey:
allah iyilikler versin cnm
genelde sancılı oluyorum ama ilaç içmiyorum cnm papatya çayı kola ballı sütle falan birazcık hafifletiyom :icecream:
piskopatım ben acı çekmek hoşuma gidiyo Çok üzgünüm çoook
ahhh canımmm benim acı eşiğim çok yüksektir ağzımdaki dolguları bile morfinsiz yaptırırım ama şu her ay ki sancı malesef ki dayanılır gibi değil..ne bitki çayları ve de sıcak su torbası işe yarıyor..ilaç almadan kıvranıyorum..allahtan ilaç içince adetim kesilmiyor..ablam içemez ağrı kesici adeti kesiliyor.hoşgeldin cnm
iyi yapmışsın valla bende zayıflıyorum
şöyle manken gibi salınıyım bi düğünde :teytey:
allah iyilikler versin cnm
genelde sancılı oluyorum ama ilaç içmiyorum cnm papatya çayı kola ballı sütle falan birazcık hafifletiyom :icecream:
piskopatım ben acı çekmek hoşuma gidiyo Çok üzgünüm çoook
canım merhaba..iyiyim sağol..sen nasılsın..abyosun+, DuYGuS3Li19, hlymms, scuba+, vildangel blm kıslar nasılsınız bende kanıyorum öyle mutlu mutlu