- 24 Mart 2009
- 2.535
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleykümselam güzelim..nasılsın?cümleten selamün aleyküm kıslarra.s.
sıcak su torbası zararlı biliyom ama çok ağrıyooorr..genelde ayaklarımın altına koyuyorum bazen belime..kasıklarıma pek koymamamaya çalışıyoum..canım adet sancısı benide öldürür oldugum yerden kalkamam ama bana dr sıcak su torbası koyma adetliyken kisti tetikler demişti söyleyeyim dedim canım
saol canım benim herkes kilon iyi cok göstermiyo diyo ama ben vermek istiyorum dediğin gibi hamilelikten sonra cok ugrastırmaz hemde rahat olur diyorum ma dur bakalım:sm_cool:
selamun aleyküm kıslarr nabersinizzz
selam güzelim..hoşş geldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyytherkese merhabaaa kısslarr
ben geldimm sengözlerimebaksanab
aleykümselam canım..iyiyim ben sen nasılsın bakayım..hihoyyyt hihoyyytselamun aleyküm kıslarr nabersinizzz
aleykümselam güzelim..nasılsın?
sıcak su torbası zararlı biliyom ama çok ağrıyooorr..genelde ayaklarımın altına koyuyorum bazen belime..kasıklarıma pek koymamamaya çalışıyoum..
selam güzelim..hoşş geldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt
aleykümselam canım..iyiyim ben sen nasılsın bakayım..hihoyyyt hihoyyyt
aleyküm selam hosgeldincümleten selamün aleyküm kıslarra.s.
amin canım ya sizde olmasanız ben dertten ölürüm iyiki varsınız
ay sende iyiki varsın canım benim ayrıca sen iki canlkısın iyi beslenmem lazım hadi düşük degilse canım benim yesene yemeginihuzeyfe bende 83 kiloyum ama hiç niyetim yyok diyete gerçi daha kahvaltı bile etmedim çay ve sigaraya talimim
aleyküm selam hosgeldinselamun aleyküm kıslarr nabersinizzz
hosgeldin taaaaatlım nasılsınherkese merhabaaa kısslarr
ben geldimm sengözlerimebaksanab
aleykümselam güzelim..nasılsın?
sıcak su torbası zararlı biliyom ama çok ağrıyooorr..genelde ayaklarımın altına koyuyorum bazen belime..kasıklarıma pek koymamamaya çalışıyoum..
selam arkadaşlar nasılsınız bilgencim çok üzüldüm ama hayırlısı canım
valla canım iyi diyelim iyi olsun hamdolsun biraz yüksek ateş biraz bademcik iltihabı biraz üzerimden kamyon geçmiş hissi şükür allah beterinden saklasın gülümseyebiliyorum a.s
canım merhaba ..hoş geldin nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytselam arkadaşlar nasılsınız bilgencim çok üzüldüm ama hayırlısı canım
seeeelaaaaam kızlarrr !!!
durucum bendenmi bulaştı kız :roflol:3 gündür ateş öksürük burun akıntısı ölüyorum resmen
selam güzelim..hoşş geldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt
aleykümselam canım..iyiyim ben sen nasılsın bakayım..hihoyyyt hihoyyyt
selam arkadaşlar nasılsınız bilgencim çok üzüldüm ama hayırlısı canım
tşklr sen nasılsın
aleyküm selam hosgeldin
ay sende iyiki varsın canım benim ayrıca sen iki canlkısın iyi beslenmem lazım hadi düşük degilse canım benim yesene yemegini
aleyküm selam hosgeldin
hosgeldin taaaaatlım nasılsın
evet canım zararlı en iyisini yapıyosun bende ilaç içmedğim sürece gecmiyo maalesef o dahada zaralı ama ne yapim ölücek gibi oluyom 3 gün kendime gelemiyomklava: