- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 43
teşekkür ederim cevap veren herkese çok sağolun hepiniz öpüyom opuyorumnanaktan
canım nette yumurtlama günü hesaplayıcıları var ateş ölçme yöntemi var bi bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cevap veren herkese çok sağolun hepiniz öpüyom opuyorumnanaktan
adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum kızlaaaaaaaaaaaaaarsenağlamasenağlama
canım nette yumurtlama günü hesaplayıcıları var ateş ölçme yöntemi var bi bak istersen
hayırlısı olsun canım üzülme tam günündemiydin?
hayırlısı olsun canım üzme kendini:teselli:
söyle söyleekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
canımmm üzülme inş.önümüzdkei ay hamiş kalırsın canım benim..:teselli: bende gün sayıyorum inş. olmam diye..
ayyy canım yaaa çok üzüldüm ben senden çok mutluydum umutlu olduğum arkadaşlarım söyleyince çok kötü oluyorum sıkılma ama bitanem ne yapalım önümüzdeki aya inşallah birlikte hamiş kalırız kız allah büyük :teselli: :teselli:Şeniz
oy oy canım benim kıyamam ben sana benimde bugün 3.gün oluyourm çok üzüldüm pazartesi başladı ama ne yapalım sağlık olsun belki bu adet döneminden sonra olur sen toğrağımsın benim üzülme ya kıyamam ben sana belkim bu adet döneminden sonra olur bizimde allah büyük sabır canım çok istiyorsundur bebişin olmasını ama demekki rabbim bu ay layık görmemiş hayırlısı canım takma kafana kızzzzzzzz bu ay daha çok çalışır:Saruboceq:
canım selam bana gecen osmaniyeni neresindensin diye sordun içindenim tanıdıgınmı var orada
bakıyorum hemen..opuyorumnanaktan
canım yazmıştım ben o zaman sana hmde detaylı şekilde ama bizim ev var başmahallede çocukluğum orda geçti ama sorsan başmahallesinden başka yeri bilmem antalyaya geldiğimzde baya küçüktüm m.akif ersoy i.ö.o ilkoulu okudum
yok k.maraşlıyım ama kahraman maraşı doğru düzgün görmedim bile ama ben osmaniye benim için daha ön planda orda benim çocukluğum geçti evimiz var orda ay çok özledim ya hiç gitmedim kaç senedir
kızlar ben çıkıyorum biraz çalışayım hepiniz öpüyom kocaman kocamanŞeniz
BERYALCİM,BİLGENCİM misafirim geldi şimdi gitti yazamadım.gittim geldim.inanamadım en son bir ay önce gitmiştim 7.5 haftalıktı.o zaman sadece bi noktaydı kalp atışı vardı yine öyle sanıyodum şok oldum elleri ayakları yerinde durmuyo zıplayıp duruyo hala şoktayım.ALLAHIM herkese nasip etsin inşallahhhh.herşeyi gayet normal iyi.11/3 olmuş maşallahhh..
BERYALCİM,BİLGENCİM misafirim geldi şimdi gitti yazamadım.gittim geldim.inanamadım en son bir ay önce gitmiştim 7.5 haftalıktı.o zaman sadece bi noktaydı kalp atışı vardı yine öyle sanıyodum şok oldum elleri ayakları yerinde durmuyo zıplayıp duruyo hala şoktayım.ALLAHIM herkese nasip etsin inşallahhhh.herşeyi gayet normal iyi.11/3 olmuş maşallahhh..
okudum canım..valla gülemkten ölcem şimdi..bırak bebeği..hamişliğimi bile göremeden..laelaelaelaelae :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
okudum canım..valla gülemkten ölcem şimdi..bırak bebeği..hamişliğimi bile göremeden..laelaelaelaelae :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Çok çok sağolun canlarım ya.allahım sonuna kadar nasip etsin inşallah.