Kızlar pardon yemek geldİ ondan yazamadım
afiyet şeker bide bebiş olsun canım. şaka bir yana ilk günler çok önemli. sigara falan içmiyon dimi lmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar pardon yemek geldİ ondan yazamadım
neyse kıslar ben çıkıyım huzurunuzu bozmakj istemem benim keyfim yok cuma girebilirsem girerim yarın yokum evde allaha emanet olun hepinizi öptüm
skuba cnm ben az uzanicam sonra yine devam yemek falan yapcam
afiyet olsun canımKızlar pardon yemek geldı ondan yazamadım
tekrar çağırmadı çatlama oldu mu omadı bilmiyorum..ben c.tesi gitmiştim..zaten p.tesi yıllık izne çıkmış öğrendim..neyse 5 gün sonra anlarız..çatlama olmuş mu olmamış mı..inş. adet olmam..:Saruboceq:çatlayanlara bakmak için kontrele çağırmadımı benimki gel bakalım çatlamışmı çatlamamışmı bi baklım demişti neyse gene sen ümidini kaybetme canım
bide adet olursan (inşallah ki olmazsın :Saruboceq:) gene dr bi baksın bazen çatlamayanlar kiste dönüşüyor canım
canım sen keyfine bak..biz skuba ile buradayız..:1hug:kaydirigubbakcemile5skuba cnm ben az uzanicam sonra yine devam yemek falan yapcam
inşallah canım dualarım sizlerle heptekrar çağırmadı çatlama oldu mu omadı bilmiyorum..ben c.tesi gitmiştim..zaten p.tesi yıllık izne çıkmış öğrendim..neyse 5 gün sonra anlarız..çatlama olmuş mu olmamış mı..inş. adet olmam..:Saruboceq:
beryal canım doktora yarın gidicem sabah iki parça geldi şimdi durdu iç çamaşırıma geçmiyor peçeteyle silince anlaşılıyor valla ben hiç birşey anlamadım anlayan varsa banada anlatsın dün den beri bir sürü sigara içtim ne kadar zararlı şey varsa yapıyorum sabahtan beri çay ve niskafe içtim o kadar 2 gündür doğdru düzgün yemek yemedim stresten
31.bilgen35 _______________ 13 MAYIS
32.meleksen ______________ 17 MAYIS
kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
inşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: canıminşallah canım dualarım sizlerle hep
inşallah bu ay bol bol hamiş veririz
kız sen nerelerdesin daha yenimi duyuyorsun
ne kadar şanslısınız çevrenizde çok iyi doktorlar var ben gidiyorum tamam gelişmiş adet olunca gel hep aynı laflar
duydum da kesin belli degildi
olsun tekrar kutlayayım dedim:))