Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence baban bebeğinini ordanda görecektir sen böyle yaparsan bebişini nasıl göreceksin bitanemamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babamın bebegimi görmesini cok isterdimmmmmmsenağlama
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babamın bebegimi görmesini cok isterdimmmmmmsenağlama
bende canım ev işleri bitmek bilmiyor oyüzden
SLM HERKESE ÖPÜCÜKLERLEopuyorumnanaktan
ben geldim canim
aynen katılıyorum..1 saattir yapamadım yemeğimi kaydirigubbakcemile3 bu arada bişey sorucam limoonn bugün test yapıcaktı haberi olan var mı?
ben geldim canim
ben geldim canim
canım herşey bizler için emin ol ve beterin de beteri oluyor malesef..şükretmeyi bilmek ve bu günümüz için yaradana şükretmek lazım her zaman..biliyorum ki zor dönemden geçiyorsun emin ol allah sabrıbızı sınıyor isyanı mı edecek kulum diye..isyan ettikçe de devamı gelir her zaman..bugünüme şükürler olsun derim her zaman..sende hep böyle de güzelim..bende senin gibi yakın zamanlarda kayıp yaşadım evelendim gerçekten çok sevdiğim kayınvalidem ardı..malesef 6 ay sonra vefat etti hemde ne yapsak hangi hastaneye götürsek fayda etmedi ve bir teşhis bile koyamadılar..ben hala öldüğünü kabullenemedim psikolojim bozuldu kayınpeder 1 kere mezarının başına gitmedi..beni ve eşimi bu daha çok kahretti..o daha çok üzdü..daha neler var anlatsam...ama canını sıkmıyayım..sen yaradana şükret ve unutma allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez..bak inş. yakında bir bebişin olacak belkide erkek babanın adını yaşatacaksın..biri ölür biri doğar hayatta...dünya böyle kurulmuş böyle devam eder..opuyorumnanaktancanım haklısın cok zor günler gecirdim evlendikten sonra babam kanser oldu akciğer sonra 8 aylık evliydim vefat etti psikolojim cok yıprandı bu arada bebekte olmuyo diye can sıkıntısı tabi tam kendimi toparladım derken abim bosanma kararı aldı annem yıkıldı yani evliliğimi eşim ayakta tutuyo onun sayesinde asabiliyorum zorlukları gecen gece sabaha kadar agladım babamı cok özlüyorum diye eşim sabaha kadar basımda bekledi uyumam için neler yaptu anlatamam dr gidiyorum osikolojik diyo nasıl atlatacagım bunca seyi bilmiyom senağlamasenağlama
scuba cnm folic plus aldim simdii 90 adet hap var icinde kutunun disi pembe bebek ve anne var kutuda bitane altim aksam gece de alcam gunde uc defa dedi eczaneden kadin