Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokmu cevap vericek kimse bana ya mafoldumben
ya kızlar bişey sroucam birlikteliklerde hamile kalma şansının yüksek olduğu dönem adet gününden başlayarak sayım 14 .günmü birlikte olmak lazım nasıl o ya hangi günlerdi
scuba sayende bi topiği okudum ve çok güldüm eğer hamile kaılrsa bana da haber ver deniycem
benim sekiz yılda zor yaptığımı onlar böyle yaparlarsa gülmekten ölürüm
10-12-14-16 günler güzelimhihoyyytaslında ayın 10-16 günleri arası boş geçirmemek lazım..garanti olsun dimi..:)ya kızlar bişey sroucam birlikteliklerde hamile kalma şansının yüksek olduğu dönem adet gününden başlayarak sayım 14 .günmü birlikte olmak lazım nasıl o ya hangi günlerdi
10-12-14-16 günler güzelimhihoyyytaslında ayın 10-16 günleri arası boş geçirmemek lazım..garanti olsun dimi..:)
canım ben geçmişi okumadım..ne oldu kahkahadan yıkılıyor burası..:dilcikar: :sm_cool:yahu bide delikmi diye kontrol etmişya orda koptum ben sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyaaaaa
bilgen kız buraya yazıııımmı yeni bir yöntem buldum diye sırnaşık şeysırnaşık şey % 10000 garantili diye
adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum kızlaaaaaaaaaaaaaarsenağlamasenağlama
adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum kızlaaaaaaaaaaaaaarsenağlamasenağlama
söyle söyleekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şeybilgen kız buraya yazıııımmı yeni bir yöntem buldum diye sırnaşık şeysırnaşık şey % 10000 garantili diye
canımmm üzülme inş.önümüzdkei ay hamiş kalırsın canım benim..:teselli: bende gün sayıyorum inş. olmam diye..adet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum kızlaaaaaaaaaaaaaarsenağlamasenağlama
teşekkür ederim cevap veren herkese çok sağolun hepiniz öpüyom opuyorumnanaktan
ayyy canım yaaa çok üzüldüm ben senden çok mutluydum umutlu olduğum arkadaşlarım söyleyince çok kötü oluyorum sıkılma ama bitanem ne yapalım önümüzdeki aya inşallah birlikte hamiş kalırız kız allah büyük :teselli: :teselli:Şenizadet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum kızlaaaaaaaaaaaaaarsenağlamasenağlama
canım ben geçmişi okumadım..ne oldu kahkahadan yıkılıyor burası..:dilcikar: :sm_cool: