canım yanlış anlama ama sana birşey diycem
hamile kaldığın anda hemen bu jeli kullanmaya başla ve doktoruna söyle rahim kalınlaştırocı ilaç ta versin sana
inşallah vildancım bu ay hapı kullandıktan sonra ara ara sıcak basmaları oluyor sizde de olmuşmuydu
bende iyiyim canım
bende canım bende oraya takılacam sen nerde bende orda takipçinim ona göre delikafaduldenevet bundan sonra orayada takılacam artık :dance:
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cuma günü canım a.s.iyilik ne olsun heycanla cuma günün gelmesinibekliyorum dr randevum varda bu ay yumoşlar ne kadar olmuş bakalım
bi bilsem vildancım ameliyat bie oldum gerisi allahtan sanırım o istemiyor olmasını verecekte o vakti saati gelince elbet verir
bi bilsem vildancım ameliyat bie oldum gerisi allahtan sanırım o istemiyor olmasını verecekte o vakti saati gelince elbet verir
buyur gel cnm başımızla beraberbende canım bende oraya takılacam sen nerde bende orda takipçinim ona göre delikafadulden
kızlar ben çıkıyorum görüşüz sonra öptüm hepinizi
evet cnm ateş basıyo bende yumurtlayamadığıma veriyodum
vildancım aslında bende yumurtladığıma yorumluyordum bakalım ne çıkacak ozaman cuma belli olur yumurtlamışmıyım yoksa yumurtlamamışmıyım
cnm önlemi yokmu
hadi hayırlısıben ilaç kullanmadığım halde c.tesiden beri ateş basıyor sürekli kafamçokkarıştı
buyur gel cnm başımızla beraber
hamile kalamayan bütün kızlara açık topik
orda üzüntüleri kapıda bırakıp eğlenmeye gidiyoruz :teytey:
güle güle cnm görüşürüz bende çıkacam az sonra kahvaltı hazırlıycam cokacimcoook
kızlar bende varımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?