günaydın vildoş teyzem nasılsın .hep annem yazıyordu bugün ben yazim dedim .nasılsın bakalım şekerim ver bi dudak ta keyfim yerine gelsin ŞenizŞenizŞeniz
alp2009, beryal+, bilgen35, mercanayse+, PinkRose+, scuba a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
allah iyilik versin cnm Şeniziyilik ne olsun heycanla cuma günün gelmesinibekliyorum dr randevum varda bu ay yumoşlar ne kadar olmuş bakalım
progestanı niçin içiyorsun canım ben bilmiyorumda
alp2009, beryal+, bilgen35, mercanayse+, PinkRose+, scuba a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktana.s.a.s.
alp2009, beryal+, bilgen35, iltercakir, mercanayse, PinkRose, scuba, vildangel+ günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ayyy allah korusun cnm onuda senide :çok üzgünüm:sanırım minik bebiş bugün sabah tam anlamıyla düştü 2 tane et parçası geldi yarın doktora gidicem bakalım
hoşgeldin canım
Şeniz Şeniz öpücüklerim nohutaa :asigim: akıllı uslu nohut opuyorumnanaktan
sanırım minik bebiş bugün sabah tam anlamıyla düştü 2 tane et parçası geldi yarın doktora gidicem bakalım
alp2009, beryal+, bilgen35, iltercakir, mercanayse, PinkRose, scuba, vildangel+ günaydın kızlar nasılsınız bakalım
inşallah vildancım bu ay hapı kullandıktan sonra ara ara sıcak basmaları oluyor sizde de olmuşmuyduallah iyilik versin cnm Şeniz
inşallah güzel haberler alırsın :Saruboceq:
cnm klomen kullandım bu ay yumurta oluşmadı
dr adet olabilmem için progestan verdi a.s
bende iyiyim canımsanada günaydın canım ben çok iyiyim sen nasılsın?
sanırım benim rahmim onların yerleşmesi için uygun bir yer değil:roflol::roflol:
yaa o bebek şimartmak lazımda senide unuturmuyuz cnm sen olmasan nohutta olmazdı demii Şeniz buda sana cnm a.s.yaaaaaaaaaaaaaa
küscem bak nohut olduğundan beri kimse benle oynamıyo ama
herkse onu öpüyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar bende varımm....
ya ne yapayım düşerse düşsün artık en azından 2-3 günde olsa hamilelik duygusunu tadıyorum böylece bu 3. düşük bundan sonra bende bıraktım tedaviyi hamile kalıp düşürmektense hamile kalmamamak daha iyi
kızlar bende varımm....
evet cnm ateş basıyo bende yumurtlayamadığıma veriyoduminşallah vildancım bu ay hapı kullandıktan sonra ara ara sıcak basmaları oluyor sizde de olmuşmuydu
bende iyiyim canım
ya ne yapayım düşerse düşsün artık en azından 2-3 günde olsa hamilelik duygusunu tadıyorum böylece bu 3. düşük bundan sonra bende bıraktım tedaviyi hamile kalıp düşürmektense hamile kalmamamak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?