slm kıssslaaaar...ben cöe demeye geldiiiim...
scuba bende bi halt yokmjus bu ay ve 8 yumurtladıgım için agır belirtiler yasıyormusum ondanmıs hissttiklerim...
bide ben aylardır ilaçlar kullandım şimdi yumurtalıklar normal ben de iyiyim...bunlar normalmiş ama üzülmedim kalmadıgıma inşallah gelecek aya...
inş.güzel haberler verecek bize..dualarımız onunla..
bende üşüttüm belkide ne bileyim adet günümde geçti ondan bi umutlanıyorum. bi hüzünleniyorum. bilmiyorum ki bakalım canım. galiba hamile falan değilim bende. ama adetim niye gecikti kine ? bi kaç gün daha bekleyim. ne olcak. adet olcakmıyım.
canım büyük ihtimalle hamişsindir...hemen test al..biz burada sonucu bekliyoruz..kaydirigubbakcemile2
evde test yapsam bu günden çıkar mı ki acaba ? en fazla ne kadar geçmesi lazım. benim beklediğim tarihten 2 gün geçti canım.
inşallah adet olmazsın ve hamişsindir..listeyi uzatalım..umut listesinden çıkalım yavaş yavaş..bir üst lisye..:smiley-cool:ayyyyyyyy inşallah ya ne güzel olur. bakalım bugün alıp yarın sabah test yaparım. inşallah dediğin gibi olur. hamileyimdir. sonucu sizlerle paylaşacağım hemen. tabi bu akşam adet olmazsam. ( hiç belirtide yok )
sagolun kızlar bu ay sanki olcakmıs gibiydi gene gelmedi benim nohutum çok nazlı olcak teyzeleri çooook....mevsimsel degişikliklerde bunu yapıyormus ...haberiniz olsun...
ben kacıyorum şimdi aksam misafirim gelicek...
öpüyorum hepinizi mis kokulular...
herkese selam...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagolun kızlar bu ay sanki olcakmıs gibiydi gene gelmedi benim nohutum çok nazlı olcak teyzeleri çooook....mevsimsel degişikliklerde bunu yapıyormus ...haberiniz olsun...
ben kacıyorum şimdi aksam misafirim gelicek...
öpüyorum hepinizi mis kokulular...
herkese selam...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah ilk idrarınla yaparsan daha net olur sonuç ama meleksen bugün öğlen yaptı çıktı. sabahı bekle derim yinede çünkü idrarın birikmiş olması gerekiyor. en az 4 saattir çıkmamış olman lazım yani.
inşallah adet olmazsın ve hamişsindir..listeyi uzatalım..umut listesinden çıkalım yavaş yavaş..bir üst lisye..:smiley-cool:
scuba cnm sonuc pozitif gecerler normal diyo anlamadim ben obur hafta kendime doktor ayarlicam
slmm kızlarrr halaya geçte olsa katılıyorummmm.. meleksen ciğimm tebrik edreim...darısı hepimizin başına....:CüvCüv: sırnaşık şey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
her gece sizede dua edicem kızlar bana verdin bebis arkadaslarimada ver diye allaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?