Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim scubacım ağlamaktan gözlerim şişti ben çıkayımda moraliniz bozulmasın
canım benim..inş.öyledir..şuan zaten kasık ve bel ağrım yok sadece göğüslerimşiş ve çok acıyor..kasıklarım geçen hafta çok ağrıdı özellikle sol tarafa doğru..2-3 gündür ağrımıyor..ne diyelim..hayırlsı güzelim..allah ne zaman vereceğini bilir..ama ben çok mutluyum yaaaa...sanki kendim hamiş kalmış gibi inan..çok sevindim..allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..opuyorumnanaktanabyosun cnm hic adet sancisinna yanilma su an ben oyle hisediyorum ki agrilardan adet olucak misim hemde cok gibi agrilarim cok bebis yerlesiyomu ne adeti gormeden umudunuzu kaybetmeyin ama benim memelerim cok kotu aciyodu su anda aciyo cok boyle garip hisediyom karincalaniyo deyince ben bile
mrb canım hoş buldum siteye yeni üye olanlardanım. listeyede adımı yazdık bakalım inşallah uğur getirecekkkkkk
hanımlar bende mayıs 15 te adet olmuştum. bugün hala gelen bişey yok acaba hamilemiyimdir. bende hiç belirti yok. zaman zaman adet olucakmış gibi sancı oluyo ama çok acı verici değil. sadece sol göğsüm azıcık acıyo ve şiş. ama öyle dayanılmaz hiç ağrım yok. kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum. zaman zaman sağ kasığımda bi şişlik varmış gibi otururken zorlanıyorum o kadar. yani bilmiyorum ya. geçtiğimiz aylarda hep hissederdim adet olacağımı bu ay hiç bişey yok. hatta acayip mutluyum. bende hiç stres yok anlamıyorum ki. ne adet belirtim var ne hamilelik offffffff kafam karıştı.
bilgennnn gittinmiiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sanki ben yazdım bunları sende ne varsa bende de var. sol göğsüm özellkile dün sızladı kolum yandan deydiğinde bile. kasıklarda aynı otururken hatta dizimi bükmeden yere eğildiğimde ben üşüttüm diye düşünüyorum.
hoşgeldin şekermeleksen tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah adet tarihin geçmemiş nasıl anladında test yaptın canım
canım evde idrar testi yapsana .al bugün yarın sabah yap ilk idrarınla ve aç karnınahanımlar bende mayıs 15 te adet olmuştum. bugün hala gelen bişey yok acaba hamilemiyimdir. bende hiç belirti yok. zaman zaman adet olucakmış gibi sancı oluyo ama çok acı verici değil. sadece sol göğsüm azıcık acıyo ve şiş. ama öyle dayanılmaz hiç ağrım yok. kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum. zaman zaman sağ kasığımda bi şişlik varmış gibi otururken zorlanıyorum o kadar. yani bilmiyorum ya. geçtiğimiz aylarda hep hissederdim adet olacağımı bu ay hiç bişey yok. hatta acayip mutluyum. bende hiç stres yok anlamıyorum ki. ne adet belirtim var ne hamilelik offffffff kafam karıştı.
ye beni teyzoş parçala istersen :jeyyar::jeyyar::jeyyar:oyy gurban oliim nohut ben seni görmemmi Şeniz yerim seni nohutum :asigim:
inşallah cnm ayağında uğurlu gelsin alkisalkisalkis
hoşgeldin şeker
canım evde idrar testi yapsana .al bugün yarın sabah yap ilk idrarınla ve aç karnına
ye beni teyzoş parçala istersen :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım büyük ihtimalle hamişsindir...hemen test al..biz burada sonucu bekliyoruz..kaydirigubbakcemile2hanımlar bende mayıs 15 te adet olmuştum. bugün hala gelen bişey yok acaba hamilemiyimdir. bende hiç belirti yok. zaman zaman adet olucakmış gibi sancı oluyo ama çok acı verici değil. sadece sol göğsüm azıcık acıyo ve şiş. ama öyle dayanılmaz hiç ağrım yok. kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum. zaman zaman sağ kasığımda bi şişlik varmış gibi otururken zorlanıyorum o kadar. yani bilmiyorum ya. geçtiğimiz aylarda hep hissederdim adet olacağımı bu ay hiç bişey yok. hatta acayip mutluyum. bende hiç stres yok anlamıyorum ki. ne adet belirtim var ne hamilelik offffffff kafam karıştı.
yeb2004 cnm nasil anladim bende hep belirti oldu scuba da biliyo ama ben kendimi kaptirmadim ama son 35 gundur karnim catliyo agridan cumartesi test yaptim iki cizgi cikti ama biri az belirgin di pazar yine test yaptim yine ayni cikti bugun konusurken kıılzarla bi test yapim dedim iki cizgi belirgin cikti hemen hastaneye gitim geldim az once
slm kıssslaaaar...ben cöe demeye geldiiiim...
scuba bende bi halt yokmjus bu ay ve 8 yumurtladıgım için agır belirtiler yasıyormusum ondanmıs hissttiklerim...
bide ben aylardır ilaçlar kullandım şimdi yumurtalıklar normal ben de iyiyim...bunlar normalmiş ama üzülmedim kalmadıgıma inşallah gelecek aya...
inş.güzel haberler verecek bize..dualarımız onunla..kızlar mercanayse aşılamaya gitti şimdi hepinize selamı var .dua edelim de hayırlısıyla bebişi gelsin