her gece sizede dua edicem kızlar bana verdin bebis arkadaslarimada ver diye allaha
nilüş naber cnm nerelerdesin sen ayran içtik ayrı düştük
neslihan sende hoşgeldin cnm
aaa vildoşş kız naber...ben burdayım şekerim sen yoksun kayınvalideye gide gide bi hal oldun heee....
iyiki melek gibi kadın dedik kaydirigubbakcemile3
ee naptın bittimi işler...ben evdeyim kız çatlıyom sıkıntıda valla yürüyüşemi çıksam diyorum...
canımsın benim sağolberyalcimin elinde sihirli bir asa olsa dokunduğu hamiş listesine geçse ne güzel olurdu. olsun yinede iyilik perimiz o bizim dimi kızlar.
selam nilüş bittimi işlerinmeleksen canımın içi pozitifmi sonuç...çok güzel tatlım...
allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin ....çok sevndim...:teytey:
nilüş naber cnm nerelerdesin sen ayran içtik ayrı düştük
neslihan sende hoşgeldin cnm
cnm bugün çarşıdaydık eltime kıyafet aldık
ay ben beğenemiyom yaaa :umursamaz: sinir oldum
sen neden evdesin çalışmıyonmu cnm
kızlar ben birazdan çıkacağım..sizlere iyi akşamlar dilerim..kendinnize iyi bakın..kocaman öpüyorum hepinizi..byeee
canım 6 haftadan sonra görülebiliyo kese .en iyisi haftaya cuma gitmesi.allah allah orda rakam falan olması lazım. belli bir değeri geçtiğinde keseyi görebiliyorsun ultrasonda değeri bilseydin hangi gün gözükeceğini tahmin edip öyle giderdin dr a. 2 si bir arada çıkardı
kızlar ben bugün evdeyim ya çok sıkıldımm..patlıcam sıkıntıdannnnnnnn..delikafadulden.
ay ben evde oturamam galiba ya ....
can sıkıntısından evimin resimlerini eledim albüme...
misafirlerde iptal oldu aacil istanbula gitceklermiş anneannesi hastalanmış....
siz gelin yemeğe hadii.kaydirigubbakcemile.buyrun evime kızlaropuyorumnanaktan
abyosun+, acrinsu, beryal+, meleksen+, neslihan165+, nilüfer79+, scuba herkeze selam
kızlar ben birazdan çıkacağım..sizlere iyi akşamlar dilerim..kendinnize iyi bakın..kocaman öpüyorum hepinizi..byeee
abyosun+, acrinsu, beryal+, meleksen+, neslihan165+, nilüfer79+, scuba herkeze selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?