cok mutluyum kızlar titriyom boyle esim gelince gozlerimin yasla dolmasindan korkuyom cunku gozlerim doluyo sizle bile konusurken
saol cnm Şenizgünaydın tatlım. ayşe bugün 4 de aşılama yaptırıcak.
selam cnmgüzelim merhaba..günaydın..hihoyyyt hihoyyyt nasılsın? çok sık girmiyorsun özletiyorsun kendini...mercanayse nin henüz hamile olup olmadığını bilmiyoruz..sabırsızlıkla beklioruz..bende ayın 22 ni bekliyorum..inşallah olmam diye.:1hug:
günaydın canım nasılsın?
bilgen cnm insallah saglikli sihatli aliriz bebislerimizi ayni aylarda kucagimiza
oyna canım oyna..bende oynayacağım..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance::dance: :dance: :dance:ay keşke bende yapsaydım ben hiçbirşey yemedim içmedimde günlere dikkat ettim o kadar.klava: klava: sopa bile yesem oynıycam bugün ohh yandan:dance::dance::dance: :teytey::teytey::teytey:
vildancım gel halaya meleksen hamile...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: darısı başımıza...:içelim:meleksen hamilemisin cnm
meleksen hamilemisin cnm
vildancım gel halaya meleksen hamile...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: darısı başımıza...:içelim:
bende büyük ihtimalle adet olcam belirtiler başladı 6 gün var..bugün neşemizi bozmayalım..arkadaşımız hamile..:teytey: :teytey: :teytey:amin canım benim umudum yok hiç
bilgencim şimdi nasılsın durmuştu en son kanaman
bilgencim kanaman devam ediyomu
vildoş teyze beni görmedinmi sen tüserim bak
öpmem seni ona göre :umursamaz:
durdu canım anlamadım ki birşey bi geliyor bi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?