Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜnaydın kıslar ıdarar estım gene tek cızgı bakalım kanda ne cıkıcek
hayırlısı güzelim..inş.hamişsindir..allah çabalarını boş çıkarmasın..:Saruboceq:GÜnaydın kıslar ıdarar estım gene tek cızgı bakalım kanda ne cıkıcek
günaydın canım..iyi sabahlar..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytGydın kızlar hepİnİze
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsınhihoyyythihoyyytGÜnaydın kıslar ıdarar estım gene tek cızgı bakalım kanda ne cıkıcek
günaydın güzelim..iyi sabahlar..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytama dr dün için erken demişti,bu kadar çabuk idrarda çıkmaz kanda çıkabilir..kan testi yaptır mutlaka..
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsınhihoyyyt hihoyyytgünaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim
şimdi çıkıcam bi günaydın diyeyim dedim çok işim var onları haledeyim sonra gelirim yine öpüyorum herkesii
günaydın güzelim. a.s..iyi sabahlar. hihoyyyt hihoyyyt.nasılsın:1hug:günaydın kızlar
saol cnaım iyiyim sen nasılsın işlerim var çıkıyorum bir bakayım dedim öptüm sizigünaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsınhihoyyyt hihoyyyt
nohuttan teyzesine kocaman öpücükopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende isterim öpücük
ekliyorum canmarkadaslar bende varım yeni üye oldum.. benıde yazın lısteye..
hayırlısı olsun canımGÜnaydın kıslar ıdarar estım gene tek cızgı bakalım kanda ne cıkıcek
günaydın arkadaşlar nasılsınız?iyi sabahlar dilerim hepinize..kaydirigubbakcemile5
Gydın kızlar hepİnİze
günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim
şimdi çıkıcam bi günaydın diyeyim dedim çok işim var onları haledeyim sonra gelirim yine öpüyorum herkesii
günaydın kızlar
günaydın güzelim. a.s..iyi sabahlar. hihoyyyt hihoyyyt.nasılsın:1hug: