- 26 Ocak 2009
- 8.121
- 36
sağol beryalcim inşallahhh hayırlısı bakalım:)))
inşallah tatlım .:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol beryalcim inşallahhh hayırlısı bakalım:)))
evet canım öyle oluyormuş ben ilk defa bekliyorum 22 siydi ama daha geç yumurtladım sanırım. off off beklemek çok zormuş
evet aynen canımyaa ama çok takmamaya çalışsamda aklıma gelmiyor demek mümkün değil.ama sters yapmamız lazımm herşey olucağına varıyor
hoşbulduk bitanem çok tşk ederim evet bugün doğum günüm hepiniz beni çok mutlu ettiniz gerçekten hiç bukadar çok kişi doğum günümü kutlamazdı göşlerim dolu dolu oldu hepinizi çok ama çok seviyorummm ŞenizŞeniziltercakir hoşgeldin canım sanırım doğum günün ALLAH nice sağlıklı mutlu huzurlu veeeeeeee bol bebişli bir ömür nasip etsin canım
canım kasık ağrın iğneden dolayı güzel birşey yanı telaşa kapılma çok fazla kendini dinleme bu ay akışına bırak herşeyitamam beryalcim dinlencem söz
iltercim canım işte ganolf iğnesi 200 tl çatlatma iğnesi 85 tl aşılama içinde sadece 200tl istiyolar canım muayene için 12 tl ödüyosun 15 gün içinde bidaha gidersen onuda vermiyosun uygun yani dediğim gibi gelmeden bana haber ver canım hatta geleceğin zaman belliyse internetten bile randevü alınıyor
slm ben yine geldim
doğum günün kutlu olsun güzelim..ben ve diğer arkadaşlarımız da seni çok seviyyor..ben seni tanıdığıma çok seviniyorum..daha nice senler dilerim..bizlerle ve tüm sevdiklerinle birlikte opuyorumnanaktana.s. bu çiçekler sana..:1hug:biliyorum cnaım ben senide diğer isimlerini yazmadığım kızlarıda çok seviyorum canlarımsınız hepiniz iyiki hepinizi tanıdım ŞenizŞeniz
beryalcim doktora sordum jeli her sabah kullan dedi bugün ikinci gün kullanıyorum canım
hoşgeldin güzelim..:1hug:a.s.slm ben yine geldim
canım çizelgenin nerden değiştiğini bilmiyorum
slm ben yine geldim
dur ben sana yapim hemen
hoşgeldin güzelim..:1hug:a.s.