Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin canım .ben ve nohutçuk iyi evdeyiz walla sıcaklarla boğuşuyos.merhaba canım,
bu aralar benim işler çok yoğun çok zor giriyoryorum.bu hafta bile inşh. gelebilirim
sen nasılsın
TAMAM BERYALCİM SÖZ YAPMAM :bbo:delikafadulden
AMİNNN SCUBACIMM İNŞALLAHHH
YA kızlar bu aşılama nasıl oluyoki
canlarım aşılama şöyle oluyo ki :evet kızlar bende aşılamanın nasıl olduğunu merak ediyom bilen varsa yazabilirmi eğer benimde çatlatma iğnesi tutmazsa dr aşılama yapcamızı söylemişti bilgim olur en azından
beryal canım çok saol benide umut listenize eklemişsin... hiç umudum yok ama yinede yardırdım oda bir umut işte :)
kısslar normalde haziranın 20 sinde hastlanmam lazım ama ben hiç bişey hissetmiyorum .kendimi herşeye hazırladım geçen ay gibi çok kaptırmadım ama tabiki zaman yaklaşınca elimde değil aklıma geliyor.
inşallah canım yaa dua edin ağrılardan dolayı pek ümidüm yok ama ALLAH,tan hayırlısı canım
iyiyim canım ne yapayım sen nasılsın ben çok iyiyim ŞenizŞeniz sen nasılsın cnaım bu arada tedavin hayırlı olsunSaĞul kekecb cım amınnn
toprakkkkkkkkkkkkkkkkk napıyoooooooooooonnnnnnnnnnn
canım hayırlısı olsun , en zoru zaten stresli bekleyiş, en ufuk ağrıda , farklı bir histe hemen panik oluyoruz , aklımızdan binlerce şey geçiyor, sıkma fazla canımı
biliyorum cnaım ben senide diğer isimlerini yazmadığım kızlarıda çok seviyorum canlarımsınız hepiniz iyiki hepinizi tanıdım ŞenizŞenizkız ilterrrrrr beni sevmiyonmuuuu valla müsait olsam arardım dua et değilim 2 saat kapatmazdım valla:))) kuşum şaka bi yana bizde seni çokkkkk seviyoruz canımm kardeşimmm
merhaba arkadaşlar herkez iyidir umarım ben çok ama çok iyiyim
vildan . beryal . pinkrose .hulen . scuba . şekerkız . mavigözlü . nilay . kayra . nülüfer adını sayamadıklarım hepinize ayrı ayrı tşk ederim hepinizi çok ama çok seviyorummm ŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin doğum günü kızımerhaba arkadaşlar herkez iyidir umarım ben çok ama çok iyiyim
vildan . beryal . pinkrose .hulen . scuba . şekerkız . mavigözlü . nilay . kayra . nülüfer adını sayamadıklarım hepinize ayrı ayrı tşk ederim hepinizi çok ama çok seviyorummm ŞenizŞenizŞeniz
ne demek canım bir şey değil yardımcı olduysam ne mutlu bana .saol beryalcim bizi bilgilendirdiğin için merak ediyodum bende nasıl oluyo diye teşekkürler canım ALLAH nohutunu sana bağışlasın inşallah opuyorumnanaktan
fazla acılı olmuyo canım .normal alttan muayne gibi sedyede oluyoberyalcim teşekkürler peki bu işlem nasıl acılımı oluyo rahim filmi gibi bide hangi pozisyonda oluyo yani muane masasında gibimi oturuyosun
bende iyiyim güzelim..çalışıyoum aynı..hafta başı işler yoğun biraz..kaydirigubbakcemile2hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın??
hayırlısı olsun cnaım bulduğunuza çok ama çok sevindim inşallah bebişin gelir sana canım birde aşılama için nekadar istiyorlar canım merak ettimde bende önümüzdeki ay yaptıracamsağol canım iltercim bakalım nolcak dr dedi siz beklemek istemiyomuşsunuz sadece çatlatma sonucunu beklemeyelim yarın aşılamada yapalım bizde ok dedik ama iğne baya zor bulunuyo habeiniz olsun allahtan beni beryal uyarmıştı tanıdık eczane vardı hemen bulduk dr 1 saat içinde vvurulman klazım dedi ben 45. dakkada vvururldum inşallah allah umudumu boş çıkarmaz
saol canım yaaa çok mutluyum ben bugün içim içime sığmıyorbizde seni çooooookkkk seviyoruz canım arkadaşım
hoşgeldin doğum günü kızı
tekrar yeni yaşın kutlu olsun .gel bakalım nohutum dudaktan öpücük veriyo sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım iltercim bakalım nolcak dr dedi siz beklemek istemiyomuşsunuz sadece çatlatma sonucunu beklemeyelim yarın aşılamada yapalım bizde ok dedik ama iğne baya zor bulunuyo habeiniz olsun allahtan beni beryal uyarmıştı tanıdık eczane vardı hemen bulduk dr 1 saat içinde vvurulman klazım dedi ben 45. dakkada vvururldum inşallah allah umudumu boş çıkarmaz
ben yazın için izin aldım 2 gün evde dinleneceğim beryalcim ne olur ne olmaz