Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastamıyım çözemedim 3 gündür hafif ateşim var buralarda çok sıcak yanıyorum anlıycağın onun dışında iyiyim canım
tatlım eminmisin hamile olmadığından oluyormuydu daha öncede böyle.
Huu huuuu ben geldim şekerllleeerrrr nasılsınız dün ganol ff iğnem bitti bugün olivrite iğnemi oldum yarın 4te aşılamamız var korkuyorumm ama umutluyumda dua edin hepinizzzzz
hoşgeldin canım
nerelerdesin
inşallah adet olmazsın canım benim..hamşsindir..adet olmazsan 2-3 gün sonra kan testi yaptır..
hoşgeldin canım .Huu huuuu ben geldim şekerllleeerrrr nasılsınız dün ganol ff iğnem bitti bugün olivrite iğnemi oldum yarın 4te aşılamamız var korkuyorumm ama umutluyumda dua edin hepinizzzzz
selam kızlar nasılsını????
ben bu ay kürtaj olmuştum ya doktor 1 ay dinlen demişti...ben diyorum ki hiç korunmayayım..buay yumurtlama olacak dedi doktor..sonra bakarsınız demişti...
hıı ne dersiniz şimdi korunmama ne gerek var diyorum zaten hemen olmuyor kii..
bebek olursa neolur bişimi olur???
Kızlar sabahtan berİ yoktum İŞler bİrİkmİŞ yazamıyorum fazla haberİnİz olsun
selam kızlar nasılsını????
ben bu ay kürtaj olmuştum ya doktor 1 ay dinlen demişti...ben diyorum ki hiç korunmayayım..buay yumurtlama olacak dedi doktor..sonra bakarsınız demişti...
hıı ne dersiniz şimdi korunmama ne gerek var diyorum zaten hemen olmuyor kii..
bebek olursa neolur bişimi olur???
iyiyiz çok şükür akşama kadar tepişip duruyos kızımla:kedi::kedi:
doğum 1-5 eylül dedi dr tabi bizim kız acaleci davranmazsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en son 1 haziranda gittim kontrole çok iyiyidi maşallah boyu 36 cm kilosu 950 gr dı
şimdi 1 temmuzda gidicem işte :kedi::kedi:
ya bizim tayin belli oldu ev işleriyle uğraşıyom bi yandan tam bu sıcaklara denk geldi biraz zor ama idare ediyos işte bu arada sen doğumu nasıl yapacağına karar verdin mi???
nohutun kocaman omuştur iice göbüş çıktı mı kızz:uhm::uhm:
erken oluyodum herzaman nadiren geç geliyodu test yaptım 2 gün önce negatif çıktı canım
Huu huuuu ben geldim şekerllleeerrrr nasılsınız dün ganol ff iğnem bitti bugün olivrite iğnemi oldum yarın 4te aşılamamız var korkuyorumm ama umutluyumda dua edin hepinizzzzz
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
şüpheli bir durum inşallah hamilesindir canım