- 14 Mayıs 2009
- 631
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu ay hep o şekilde yaptım ve oldu diğer aylar yapmıyordum ben tiksiniyorumda meniden
beryalcim bende ilişkiden sonra 1 saat kadar yatıyorum ama inşallah benimkide tutar
saol bilgencim t,çok tşk ederim canım allah sana birdehaki yaşında bebeğinle olmayı nasip etsin cnaım çok tşk ederim hepinizeilter çakır doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla bebişle ve kocanla upuzun yıllar dilerim
bende sizleri iyiki tanıdım iyiki varsınız canlarım hepinizi çok seviyorum tşk ederim toprağım benim canım arkadaşımm opuyorumnanaktaniltercim doğum gününmüüü canımm doğum günün kutlu olsun iyiki tanıdım seni canı kardeşim benimopuyorumnanaktan
inşallah canım bu ay tutmazsa moralini bozma bak benim 4 yıldan sonra geldi meleğim teyzesi.zemuszemus
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM çok sağol şeyi merak ediyorum ben canım ya hani deneyipte o ay hamiş olan varmı acaba
hb tatlım nasılsınızayla nilay orays hoşgeldiniz fıstıklaaarrrr opuyorumnanaktan
valla güzelim bende bu ay sabaha kadar bekleyip yıkandım garanti olsun diye..bakalım tutacakmı.:ecrin_bebek:. 1 hafta sonra herşey belli olcak geri sayım başladı kaldı 7 gün..inşallah adet olmam..:Saruboceq:tatlım ben bu ay deniyorum ilk defa hep öyle yaptım. uyuya kalıp döndüğüm olmuş olabilir tabii ama sabaha kadar sabredip yıkanmadım. bende bilmiyorum ne oldu görücez
tatlım ben bu ay deniyorum ilk defa hep öyle yaptım. uyuya kalıp döndüğüm olmuş olabilir tabii ama sabaha kadar sabredip yıkanmadım. bende bilmiyorum ne oldu görücez
kendini fazla kasıp sıkıntıya sokma canım kısmet nasip olursa bebeğin sana tutunur canım ilk aşılaman mıSĞOL CANIM heyecanlıyım yarın aşılama olcak dua edin tmammı:))))):CüvCüv:
valla güzelim bende bu ay sabaha kadar bekleyip yıkandım garanti olsun diye..bakalım tutacakmı.:ecrin_bebek:. 1 hafta sonra herşey belli olcak geri sayım başladı kaldı 7 gün..inşallah adet olmam..:Saruboceq:
valla güzelim bende bu ay sabaha kadar bekleyip yıkandım garanti olsun diye..bakalım tutacakmı.:ecrin_bebek:. 1 hafta sonra herşey belli olcak geri sayım başladı kaldı 7 gün..inşallah adet olmam..:saruboceq:
canım hayırlısı..inşallah güzel haberler veririz hepimiz..kaydirigubbakcemile2senden sonrada ben bi 7 gün daha sayıcam hakkımızda hayırlısı
selam güzelim..hoşgeldin..nasılsın?h g kızlar zemuszemus
canım hayırlısı..inşallah güzel haberler veririz hepimiz..kaydirigubbakcemile2
selam güzelim..hoşgeldin..nasılsın?