hımmm bende öyle düşünüyorum ama dr bu akşamda çalışın dedi , çünki 24 saat sürüyormuş çatlama yani yarın sabahdan itibaren pek bi işe yaramıyacağını söyledi ama bilmiyorum CADIARZU çarşambada çalışalım bence
saol cnm iyiyim çalışıyorumm.sen nasılsınn
slm kızlar nasılsınız???
yeni hamişler var mı liste gerilerde galiba bakamadım geçmişe :kedi::kedi:
beryalim nasılsın şekerim?hakça vildan çitos dilnur yeb beloş nerelerde hiç gelmiyolar mı artık yaaamafoldumbenmafoldumben
kızlar sanki bugün regl olcam galiba belim karnım ağrıyo günümü geçeli 10.gün daha gelmedi yaa :çok üzgünüm:
selam güzelim..hoşgeldin..nasılın?slm kızlar nasılsınız???
yeni hamişler var mı liste gerilerde galiba bakamadım geçmişe :kedi::kedi:
beryalim nasılsın şekerim?hakça vildan çitos dilnur yeb beloş nerelerde hiç gelmiyolar mı artık yaaamafoldumbenmafoldumben
canım benim hoşgeldin .sen nasılsın kızımız nasıl .neler yapıyorsun .unuttun bizi.
doğuma ne kadar kaldı .kontrollere gittinmi canım .
canım hoşgeldin..a.s. hihoyyyt nasılsın güzelim..kaydirigubbakcemile2 inşallah bu ay hamiş kalırsın güzelim..allah gönlüne göre versin..dualrımız seninle..Huu huuuu ben geldim şekerllleeerrrr nasılsınız dün ganol ff iğnem bitti bugün olivrite iğnemi oldum yarın 4te aşılamamız var korkuyorumm ama umutluyumda dua edin hepinizzzzz
kızlar sanki bugün regl olcam galiba belim karnım ağrıyo günümü geçeli 10.gün daha gelmedi yaa :çok üzgünüm:
inşallah adet olmazsın canım benim..hamşsindir..adet olmazsan 2-3 gün sonra kan testi yaptır..erken oluyodum herzaman nadiren geç geliyodu test yaptım 2 gün önce negatif çıktı canım
selam güzelim..hoşgeldin..nasılın?
Huu huuuu ben geldim şekerllleeerrrr nasılsınız dün ganol ff iğnem bitti bugün olivrite iğnemi oldum yarın 4te aşılamamız var korkuyorumm ama umutluyumda dua edin hepinizzzzz
olsun çalışmaktan zarar gelmez çalışın çalışın :jeyyar: dimi beryal
olsun çalışmaktan zarar gelmez çalışın çalışın :jeyyar: dimi beryal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?