selam kızlar,hepinize selam , hepinizi öpüyorum , keyfiniz yerindedir umarım.bilgen35 çok gçmiş olsun allah bebişini sana bağışlasın, bol bol dinlen.Ben cumartesi çatlatma iğnesini vurdurdum ve bugün kontrole gittim ,çatlamış bitanecik yumoşum,umarım inşallah bu sefer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
çok tşklr canım dualarım seninle umarım bebişine kavuşursun:Saruboceq:
selam kızlar,hepinize selam , hepinizi öpüyorum , keyfiniz yerindedir umarım.bilgen35 çok gçmiş olsun allah bebişini sana bağışlasın, bol bol dinlen.Ben cumartesi çatlatma iğnesini vurdurdum ve bugün kontrole gittim ,çatlamış bitanecik yumoşum,umarım inşallah bu sefer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
ilk kan testin de 49 du 5 gün oldu yaptıralı
sağol güzelim..opuyorumnanaktanallah kolaylık versin canım hgopuyorumnanaktan
inşallah olur canım çalışmışmıydınız dün
merhaba kısslarrr,uzun zamandır gelemiyorummm özledim sizi nasılsınız bakimmm
canım nerdesin sen çok merak ettim seniçok şükür iyiyim betahcgem acıcık birşey yükselmeş doktor ilaçları kullan dedi 7gün istirahat yazdı perşembe günü tekrar baktırıcam açıkçası çok ümitli değilim ama bakalım
selam canım hoşgeldin
canım şu takvimini değiştir de bebişin ne kadarlık olduğunu göreliminan bilmiyorum daha çok küçük 3 haftalık galibakafamçokkarıştı
kızlar ben çıkıyorum dinlenicem biraz öpüyorum hepinizi
evet canım dün çalışdık.Ama bişey sorucam söylemesi ayıp öğlen 2 gibi oldu 1 saat yattım sonra kalktım, o bir saat yatmak yeterli olur mu?yani hani hemen ayağa kalamayın diyorlar ya CADIARZU
evet canım dün çalışdık.Ama bişey sorucam söylemesi ayıp öğlen 2 gibi oldu 1 saat yattım sonra kalktım, o bir saat yatmak yeterli olur mu?yani hani hemen ayağa kalamayın diyorlar ya CADIARZU
hoşgeldin canım sen nasılsın
selam canımslm kızlar bende geldim nasılsınız a.s.
kızlar ben çıkıyorum dinlenicem biraz öpüyorum hepinizi
canım bugün yarın ve çarşamba gece de çalışın .ve ilşki sonrası hemen kalkma. sırt üstü yat
kendine iyi bak..opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum dinlenicem biraz öpüyorum hepinizi
selama.s. hoşgeldin güzelim nasılsın?slm kızlar bende geldim nasılsınız a.s.
saol cnm iyiyim çalışıyorumm.sen nasılsınn
hımmm bende öyle düşünüyorum ama dr bu akşamda çalışın dedi , çünki 24 saat sürüyormuş çatlama yani yarın sabahdan itibaren pek bi işe yaramıyacağını söyledi ama bilmiyorum CADIARZU çarşambada çalışalım bence
bence sperm sayısında sorun yoksa yeterli olur canım merak etme. eee ne zaman belli olur dedi drun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?