Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
canım sıkıldı yaaaaaaa
hoş geldin canım
ben çok kötüyüm yaa çok başım ağrıyor çatlıyacak şimdi adet olacam ben yaaa
canım benim niye sıkılıyorsun bakayim..benimde kasığım çok ağrıyor 3 gündür ,dr gittim bugün yıllık izindeymiş..işyerinde ortam gergin her an işten çıkabilirim..bak ben bile sıkmıyorum kendimi..herşey olacağına varırı güzelim..bende rep dağıtayım bari..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kızlar can sıkıntısından repledim sizler
selam güzelim..iyiyim sağolasın..sen naılsın?hihoyyyt hihoyyytABYOSUN sana da slm nasılsın
stres yapma dicem ama elinde olmuyo insanın bişeylerle kafanı meşgul et canım düşünmemeye çalış
cnaım ben kafama takmıyorum kii başım ağrır adet oacağım zaman çatlıyacakmış gibi hemde olayım artık yaaEVET CANIM BENDE ÖLE DEDİM İNŞALLLHHHH POZİTİFTİR DUALARIMIZ SENİNLE CANIM BENİM
İLTERİM ALABİLİRSEN İZİN AL EVE GİT DİNLEN CANIM BİDE KENDİNİ SIKMA LÜTFEN DÜN NE KONUŞTUK BENİM KARDEŞİME ÜZÜNTÜ YAKIŞMIYO ÜMİT YAKIŞIYO ARARIM AMA ORTAM MÜSAİT DEĞİL ARAYIP FIRÇALICAM NE BU KARAMSARLIK HEM HAMİŞ DEĞİLSEN DAHA ÇOK ÇALIŞCAN NE GÜZEL İŞTE yerimsenibenalkisalkisalkis:jeyyar:
bebek için stres yapmıyorum canım yaaa olacaksa allah verecekse veriri elden başka birşey gelmezstres yapma dicem ama elinde olmuyo insanın bişeylerle kafanı meşgul et canım düşünmemeye çalış
ahh güzelim bir nohutta bizimde rahme düşse ne güzel olur..herşey bu günlerde ters gidiyor bari bu olsun diyorum..adetime 10 gün kadar var..3 gündür kasık ağrısından duramıyorum..dr gittim bugün yıllık izindymiş..p.tesi gideceğim tekrar..hayırlısı artık..:)hihoyyytgel bize nohutla oynaş teyzesi
göbeğimde tepik atıyo. o da sıkılıdı sanırım .
beraber oynayın sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
.
evet yarın yap test ya işallah hamişsinidir canım ya dua edicem senin için :ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınız şimdi dr dan geldik organ taraması yapıldı veeeeeeeee kızzzzzzzzımmmmm oluyo...beryal sana gelin geliyoooo
burdyaım cnaımkız ilterrr nereye kaçtın
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnaım kızını ne tatlı bir kız olacak kimbilir Şenizslm kızlar nasılsınız şimdi dr dan geldik organ taraması yapıldı veeeeeeeee kızzzzzzzzımmmmm oluyo...beryal sana gelin geliyoooo