Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
selam canım nasılsın
merak ettim seni
test ne zaman yapıcaksın .
slm canım hoş geldin nasılsınslm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
slm canım hoş geldin nasılsın
hoşbulduk beryal
ya benim bi sorum olacak ben 3 ay oldu cycl prognam kullanıyorum bu hapı kullanırken hamile kalan oldu mu çok merka ediyorum çünkü bana hamile kalabilrisin dedi ama 3 aydır bişey yok normalde yarın hasta olmam lazım allahım işalla bu ya vardır ya ama sanmıyorum çünkü hiç umudum yok :gitme:
inşallah cnaım hamilesindir ama erken yapmasaydın testi yaaakızlar bugün test yapmayı düşünüyorum pazartesiyi bekleyemicem dayanamadım gittim test aldım geldim dua edin olurmu
canım senin yapma zamanın gelmiş ama beklemenin faydası yok bence.evde idrar testi yap çıkar zaten varsa.ben 17 inci günün sabahı yapmıştım çıkmıştı .canım 19. gün biraz daha bekliycem acele etmiycemmafoldumben
canım adet tarihin nekızlar bugün test yapmayı düşünüyorum pazartesiyi bekleyemicem dayanamadım gittim test aldım geldim dua edin olurmu
nasıl olayım cnaı aynı bee bu aydan artık pek umudum kalmadı adet olmadım ama olacakmışım gibi bakalım ne olacak bekliyorum bendehoşbuldum cnm iyiyim işte ne olsun mirmirmirmirbekliyorum bebeğin gelceği günü sen nasılsın:ecrin_bebek:
iyiym canım hoş geldin sen nasılsınberyal+, iltercakir nasılsınız kızlar..hihoyyyt
inşallah cnaım hamilesindir ama erken yapmasaydın testi yaaa
hulen cıhen ve talya çook sewindim kızlar hamişş oldugununza tebrikler canlarıım allah tamamını erdirir inş. haydi kızlarr halaya halay başıyım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: