- 14 Ocak 2009
- 3.362
- 10
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla iyimiyim değilmiyim bilmiyorum..içim nasıl sıkıyor..allah hayra çıkartsın diyorum..bende işteyim..işyeriinde ortam gergin..işten ayrılabilirim..çok bunaldım.çok tuaf insanlar var ofiste..dedikoducu,yalaka ve çıkarcı..kendi çıkarları için o kadar çok kişinin ayağını kaydırdılar ki..daha ne diyeyim..toprak doyursun gözlerini diyorum..kimsenin hakkı ve ahı kimsede kalmaz güzelim..bende bebiş istiyorum..inş. bu ay hamiş kalırım güzelim..hihoyyytbende iyiyim iş yerindeyim fırsat buldukça yazıyorum off ya ben beiş isitoyurm çok ya senin durumlar nasıl tatlım
ben çıkıyorum eve gidecem canlarım görürşüz sonra
ben çıkıyorum eve gidecem canlarım görürşüz sonra
kendine iyi bak güzelim..byee :gitme: :gitme:ben çıkıyorum eve gidecem canlarım görürşüz sonra
aranızda cycl prognam kullanlıpta hamile kalan akrabsı yakını arkadaşı yada bunula alakalı bilgisi olan varmı ya
OOOOOO hayırlı olsun güzelim..cinsiyette belli artık..allah kucağına da almayı nasip etsin..dua edin güzelim bizler içinde hamişlerin duası tez zamanda kabul olur..Şenizslm kızlar nasılsınız şimdi dr dan geldik organ taraması yapıldı veeeeeeeee kızzzzzzzzımmmmm oluyo...beryal sana gelin geliyoooo
malesf güzelim ben hiç duymadım ve kullanmadım böyle birşey yardımcı olamıyorum..:1no2:aranızda cycl prognam kullanlıpta hamile kalan akrabsı yakını arkadaşı yada bunula alakalı bilgisi olan varmı ya
slm kizlar