- 23 Nisan 2009
- 1.653
- 0
ahh güzelim sorma..öyle memnuniyetsizlerle çalışmak öyle zorki..ben 11 yıl sigrta şirketinde çalıştım bürodaydım..satış değil..inan kandi işim gibi..evlendim ist.a geldim burada ith.ihrc.yapan şirketin muhasebesindeyim..3 bayanız..bayanlardan biri muh.müdürmüz..resmen menuniyetsizin teki.bizim insan olduğumuzu unutuyor rabot gibi hiç bir şekilde yanışlığı kabul edemiyor..ki kendisi de hatasız değil..ama onun yaptığı yanlış hata olmuyor..bizim yaptığımız hata oluyor..inan 1 seferde 75-150 arası çek girdiğimiz oluyor..insanız ki hata yanlış yaparız..sehvende olsa..o kadar bunaldım ki anlatamam..5 ay işe gittim geldim evde sinirden ağladım..ama malesef ki insanlar böyle..bende eski büromda yalnızdım..o kadar kafam rahattıki anlatam..ahhh tekrar kendi yaptığım işten iş bulsamda hemen ayrılsam diyorum..bu gidişle iş bulmasam da ayrılacağım gibi ya..hayıdır..abyosun bende aynı durumdayı heran çıkabilirim işten işimi çok seviyorum ama patronumun babasından nefret ediyorum hayatımda bukadar menuniyetiz insan görmedim burda 3 bayan çalışıyodu ben girdim 4, oldum 3 çıktı 7 aydır yanlızdım büro okadar düzgün işliyodu ki hiç sorun ve hata çıkmadı ama yinede uyuz adam buluttan nem kapıyodu bişgün kah ve yaptım dedi telvesi çok olmuş bende dedim afiyet olsun ben buraya kahve güzel yaoarım diye değil muhasebe güzel tutarım diye girdim canım kahve çektiği için yaptım ohhh canıma değsin uyuz adam