- 26 Ocak 2009
- 8.121
- 36
selam kızlar ben geldim evimi topladım akşama giyceklerimi ve valizimi hazırladım şimdi sizin yanınıza geldim nasılsınız bakım
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ben geldim evimi topladım akşama giyceklerimi ve valizimi hazırladım şimdi sizin yanınıza geldim nasılsınız bakım
iyiyiz canım nereye gidiyorsun bakalım tatile hııı kaçak senii
canım escales orayada gelmiyorcanım escalesi hiç görmedim walla
onlar diğer topikteler sanırım
ben girince bir oraya bir buray geçmek zor oluyo ilk göz ağrım burası buraya geliyorum .
ama gelince kimse olmuyo çıkıyom bende ne yapim kuşum
bizimdas kiaz bahçemiz var canım kaydirigubbakcemile3 oldulart valli ken yeme topla acıçık yardım et yani çok zordur ama toplaması bütün meyvelerin içinde en zordur kiraz toplaması çok iyi bilirimcanım söylemesi ayıptır derlerya yinede söylersin:) kayınvalideme kirazlar olmuş kiraz yemege gidiyoz
bizimdas kiaz bahçemiz var canım kaydirigubbakcemile3 oldulart valli ken yeme topla acıçık yardım et yani çok zordur ama toplaması bütün meyvelerin içinde en zordur kiraz toplaması çok iyi bilirim
canım escales orayada gelmiyor
diğer kızlarda bir oraya bir buraya derken çıkıp gidiyorlar kimse gelmiyor artık anlıyacağın ben her iki tarafada bakıyorum ama artık sıkıldım gerçekten yaa
kimseler oluyor olanlarda konuşmuyor bundan sonra girmiyeyim diyorum yapamıyorum giriyorum çıkamıyorum bakınıp duruyorum yaa senağlamasenağlama
beryalcim nohutunla beni öpmüşsünüz bende sizi kokulu kokulu öpüyorum kızlar valla bu iki topiğide ben sag tılklayıp yeni sekmede ac diyom sayfalar arasına gecinçede yenile diyom benimde kafam döndü valla
bak canım escalesin en son girdiği tarih merak ediyorum ya msn felan varmı sende yada tel felancanım ben dedim kızlara topik açılınca daha dikkatli konuşup bırdan devam edelim dedim .kimse yanaşmadı.yemekten temizlkten bahstemeyin günlük konuşalım dedim yanaşmadılar .herkes dağıldı ama ben gelirler diye burda bekliyorum .
ohhh ohh güzel olur canım değişiklik iyi gelir gidin tabiicanım valla 4 agac var yemek içiin yetiyo sadece oda dalında yemesi güzel oluyo gidiyim degişiklik olsun bir hava alayım eltim görümcemlerde gelir kalabalık güzel oluyor
bak canım escalesin en son girdiği tarih merak ediyorum ya msn felan varmı sende yada tel felan
Son Aktivite: 08-06-2009 17:12
o tarihten beri girmemiş
vallahi bende işler yoğunlaşınca zor girerim ama yinede girmeye çalışırım
ama artık kimse eskisi gibi değil inşallah düzelir yaa
ohhh ohh güzel olur canım değişiklik iyi gelir gidin tabii
kocaman öptük hemde teyzesi
bi daha öperis opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar bende varım beni de ekleyin lütfen bebiş isityorum:ecrin_bebek:m ya
hoş geldin canım aramızaslm kızlar bende varım beni de ekleyin lütfen bebiş isityorum:ecrin_bebek:m ya