Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne oldukızlar niye kimse yoooooooooook çok kötüyüm
eklerim tatlım hoşgeldin a.s.kızlar benide eklermisiniz listenize..
ekliyorum hemen hoşgeldin sendea.s.meraba arkadaşlar artık bende anne olmak istiyorum. 2 yıllık evliyim hiç korunmadım. pko var. şimdi yeni bir doktor buldum dün ona gitiim. artık inşallah kavuşurum bebişime. allah herkese yaşatsın anne olmayı inşallah.
listenize benide eklerseniz sevinirim.....
canım benim hayırlısı olsun .aaa canım benim aslen gölcüklüğüm depreme kadar ordaydım çok meşhur ve hastası çokdur teyzem ona küryaş olmuştu demek hala gölcükte
günaydın kızlar sonuç kocaman bir 0,44 yani bu ayda anne olamadık kızlar size haber vermek için girdim bu akşam yola cıkcaz valiz hazırlamam lazım 1 hafta yokum k.i.b
selam arkadaslar bende hamıle kalmak ıstıyorum hemde delı gb cocukları cok sevıyorum rabbım herkeze hayırlısından versın ınsallah
bilgencim geç döllenme olmuştur senin adetine daha var dur kız acele etme amaberyaicim dün çok stresliydim hala öyleyim gerçi betahcg 49 çıktı bugün tekrar kan verdim 3te çıkıcak kimyasal gebeliktir diye korkuyorum
ben geldim kızlar kimse yokmu kaydirigubbakcemile5
beryalcim benide umut listesine eklermisin canım opuyorumnanaktan
inşallah canım .tüm m cesaretim ve sabrımla ayın 18ni bekliyorum sizlere haberleri veririm
inşallah bu ay hamileyimddirde sizlerle bu gzel haberi paylaşırım
beryaicim dün çok stresliydim hala öyleyim gerçi betahcg 49 çıktı bugün tekrar kan verdim 3te çıkıcak kimyasal gebeliktir diye korkuyorum
iyiyiz canım nereye gidiyorsun bakalım tatile hııı kaçak seniiselam kızlar ben geldim evimi topladım akşama giyceklerimi ve valizimi hazırladım şimdi sizin yanınıza geldim nasılsınız bakım
hoşgeldin canım
hemen ekliyorum :1hug:
beryal escales nedne gelmiyor biliyormusun
gerçi artık kimseler gelmiyor snede 5-10 dk durup gidiyorsun