Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba arkadaşlar artık bende anne olmak istiyorum. 2 yıllık evliyim hiç korunmadım. pko var. şimdi yeni bir doktor buldum dün ona gitiim. artık inşallah kavuşurum bebişime. allah herkese yaşatsın anne olmayı inşallah.
listenize benide eklerseniz sevinirim.....
Nasılsınız kıslar
hoşbulduk bu mübarek günde rabbim dualrımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:
merhaba arzucum bende 2 yıllık evliyim bende pko hastasıyım halen benimde olmadı cabalıyorum bakalım allahım nezaman verecek inşallah en yakın zamanda bizlerinde olur bebişlerimeraba arkadaşlar artık bende anne olmak istiyorum. 2 yıllık evliyim hiç korunmadım. pko var. şimdi yeni bir doktor buldum dün ona gitiim. artık inşallah kavuşurum bebişime. allah herkese yaşatsın anne olmayı inşallah.
listenize benide eklerseniz sevinirim.....
günaydın bu arada herkese cumalarınız mubarek olsun bu mubarek günde herkesin duası kabul olsun canlarımm
günaydın kızlar topik pek bi sessiz yahu...herkese hayırlı cumalar...
iyiyim canım diğer topikle bu topik arası gidip geliyorum yarımız burda yarımız ordaaagünaydın iltercakir nasılsın? amin canım:Saruboceq:
günaydınlar cnaım hayurlı cumalar sanadagünaydın kızlar topik pek bi sessiz yahu...herkese hayırlı cumalar...
günaydın sevgii hg..nasılsın?bbeişin nasıl? evet bugün baya sessiz bende çıkıcam evde işim var. ben çıkarım o zaman gelirlerkaydirigubbakcemile
iyiyim canım diğer topikle bu topik arası gidip geliyorum yarımız burda yarımız ordaaa
günaydınlar cnaım hayurlı cumalar sanada
günaydın cnaım ben iyiyim sen nasılsın