Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım herşeyin bir vakti saati olduğu gibi bununda zamanı var demekki üzülme kısmetsiz dayak bile yenmez derler eskiler ..Kısmetimizde varsa birgün mutlaka gelecektir SEVGİLERa.s.slm herkese,bende hamile kalamayanlardanım mafoldumben eşimde ve bende çok şükür bir sorun yok ama olmuyo işte... çok üzülüyorum elimde değil ...
Merhaba sevgili myyou öncelikle hoşgeldin ...olanlar anlıkta yazışabiliyor sayfanın en altında solda online arkadaşların listesi görünüyor ..Ancak anlık olmasada zaman buldukça cvp veren arkadaşlarımızda var sürekli hiç boş kalmıyor anlayacağın canım ..a.s.merhaba ben yeni üye oldum ama bi türlü siteden bişey anlayamadım siz anındamı yazışıyorsunuz
:bbo:
Arkadaşımız senide listeye ekleyecektir okuduğu an ortamımız güzel herkesin derdi aynı burda herkeste birbirine tanısın tanımasın iyi dileklerde bulunup dua eder..Allah bütün arkadaşlarımızdan razı olsun ...Aramıza hoş geldin canım :1hug:bende varım kızlar:ecrin_bebek:
Dualarımız hep birlikte hepimiz için canım rabbim kabul eder inşallah :Saruboceq:ben 7 yıllık evliyi 6 yıldır çocuk istiyoruz iki kerede aşılama yaptırtdık ama tutmadı.doktor sorun yok diyor herşeyi yaptırdık sadece prolaktinim sınırın çok az üstünde ama doktorum önemsiz bir yükseklik oduğunu söylüyor.şuan yumurtlama takibi yaptırıyorum.LÜTFEN dua ederken sadece kendimiz için değil olmayan ve isteyen her kez için hayırlısıysa dite dua edelim...
burda olmaktan çok mutluyum hepimizin derdi ortak bizi bizden başka kimse anlamaz.yardımcı olduğun için teşekkür ederim duru.:lepi:
canım gitmedim komşum geldi kapıya burdayım ..Sakin ol umudunu yitirme ben senin için dua edicem bu gece inşallah hayırlı sonuşlarla geleceksin yarın buraya birtanem :Saruboceq:duru bana cevap yaz niye gittin
Cümlesi için Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:umarım canım inşallah allah bütün istiyenlere versin
ben düzensiz adet görüyorm 39 40 gün aralıklarla en son 15 nisanda olmstm o ay sonu ck agrm odu söktrsn diye farlutal kullndm ama gebelik süphelerimde vardı mayısın 23ünde tekrar adet oldum 1 hfta sürdü mktar olarak aynıydı eski adetlerimle (coktu) szce üstne görme olablr? adetimn btnmnden sonra kornarak ilişkmz oldu esmle ama bnm 2 hftadr ck bulantm var bukadar erken belirti olrmu paranoyak oldum vala kızlar yardm edin ltfennnnnnnnn