Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim güzelim..sen nasılsın..6 olsada çıksam..bugün çok sıkıldım işte inan..laelaelaelaelaeabyosun canım nasılsın?
ayy sorma kimsecikler olmuyor..bende çok sıkıyorum..iiyim canımda topiğin bu haline çok canı sıkılıyor sen nasılsın
hoş geldin..nasılsın güzelim..hihoyyytben geldim
hoş geldin güzelim..bende öpüyorum kocaman..ŞenizHUHUUU BENDE GELDİM.M.M.MM.M.M AMA ÇIKICAMM SİZLERİ KOKULU KOKULU ÖPÜYORUMMMM....opuyorumnanaktan
bende 71 e çıkmışım..ama ne yapalım..herşeyin hayırlısı.inş. yakında hepimiz hamiş kalırız güzelim..:CüvCüv:Bu arada beryalcİĞİmm 121. Sıraya gelmİŞİm...bu gİdİŞle 1. Sıraya oturucamm kalcam orada galİbaaa....ama ÜzÜlmÜyorummmm....hayırlısı herŞeyİn.n..dÜn Ço.kk ÜzÜldÜm...bugÜn ÜzÜlmeyceĞİmmm....bundan sonrasındada İnŞ...
bende diğerlerini geğik muhabbetinde buluyorum arada..ama burası daha güzel..onlarda gelsinler yaaa..dimi ama:lepi:aman güzelim öyle olsun tek aman kırılmasın kimse valla topik 2ye bölündü kıskananlar nazar ettiler valla canım topiğimize
ben yarın dr gitcem inşallah veririm yarın güzel bi haber zemuszemus:Saruboceq:
[/QUOTE][/QUOTE]TARİH : 11.06.2009 SAAT : 18:00
KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileturkbayragivereliniortak