- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şimdiye çoktan belli olmuştur bence .test yapsanakızlar bende çatlatma iğnesi oldum en son mayısın 5 adet olmuştum dahada gelmedi inşallah hamile kalmışımdır meraktan ben çatlıcam şimdi dua edin olurmu
kızlar sonuç bekliyom yarın çıkçakmış
vereliniortakvereliniortakvereliniortakgamyoncuiremsua.s.Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaşlar bende pko var 2 yıldır evliyim ve cocuk istiyoruz olmadı ben kendimde sağlıkçıyım aslında baya bilgim var ama her bilgi heryerde kullanılmıyor malesef , tanıdığım çok ii bi doktor var infertilite uzmanı bende ona gittim tabiki oda bana adetin 3.günü rutin olan LH,FSH,PROLAKTİN 17 HİDROKSİPROGESTERON VE DHEA tahlilleri yaptırdı,pco olduğum için LH VE FSH da dengesizlik var olduğu belli oldu,daha sonra SİS yaptırdı rahim durumum için sonra eşimden spermiyogram ve kruger istedi onlarda gayet ii çıktı en son bide hsg istedi sen özelsin herşeyine bakalım öle başlayalım tedavine dedi hsg de çektirdim tüplerim acık cıktı adetimin 3. günü serophene 50 mg başlattırdı bugun 3.gün 5 gün içip gene gidicem yanına yumurtalar olgunlaşınca catlamasını sağlıyıcı ilaç vericek tahminen ama ben genede bu ilaçla beraber incir kürünüde yapıorum haşlayıp suyunu içiorum yumurta oluşumu için birebir tavsiye ederim inş bu ay gebe kalırımmm nedersinizz.. umut ediyorum ve allahımın izniyle inş hepimiz istediklerimize ulaşırız
inşallah hayırlı ve güzel haberler getiririsin bize..kızlar sonuç bekliyom yarın çıkçakmış
kendine iyi bak..byeeŞenizneyse bende çıktımm hepinizi öptüm...
hoş geldin güzelimm..bende şimdi geldim..hihoyyyt hihoyyytHuu huuu ben geldİİİmm
inşallah hayırlı ve güzel haberler getiririsin bize..
Kendine iyi bak..byeeşeniz
hoş geldin güzelimm..bende şimdi geldim..hihoyyyt hihoyyyt
vereliniortakvereliniortakvereliniortakgamyoncuiremsua.s.Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaşlar bende pko var 2 yıldır evliyim ve cocuk istiyoruz olmadı ben kendimde sağlıkçıyım aslında baya bilgim var ama her bilgi heryerde kullanılmıyor malesef , tanıdığım çok ii bi doktor var infertilite uzmanı bende ona gittim tabiki oda bana adetin 3.günü rutin olan LH,FSH,PROLAKTİN 17 HİDROKSİPROGESTERON VE DHEA tahlilleri yaptırdı,pco olduğum için LH VE FSH da dengesizlik var olduğu belli oldu,daha sonra SİS yaptırdı rahim durumum için sonra eşimden spermiyogram ve kruger istedi onlarda gayet ii çıktı en son bide hsg istedi sen özelsin herşeyine bakalım öle başlayalım tedavine dedi hsg de çektirdim tüplerim acık cıktı adetimin 3. günü serophene 50 mg başlattırdı bugun 3.gün 5 gün içip gene gidicem yanına yumurtalar olgunlaşınca catlamasını sağlıyıcı ilaç vericek tahminen ama ben genede bu ilaçla beraber incir kürünüde yapıorum haşlayıp suyunu içiorum yumurta oluşumu için birebir tavsiye ederim inş bu ay gebe kalırımmm nedersinizz.. umut ediyorum ve allahımın izniyle inş hepimiz istediklerimize ulaşırız
Beryalcİm 98e terfİ etmİŞİm:)))
hoşgeldin canımmmmHuu huuu ben geldİİİmm
3 kişi daha hamile listesine geçti ya sende öne kaydın tatlımBeryalcİm 98e terfİ etmİŞİm:)))
nasıl oluyor anlamadım ben hala aynı yerdeyim :sinifsinif:
slm kızlarrrrrkaydirigubbakcemile
kızalr hamıs lıstenız varmı hamısler ve hamıs kalmak ısteyenler lıstenızz:ecrin_bebek: