Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız daha sıcaklar olacaktır okadarda serin geçmez herhalde gireriz denize yaa ben duramam girmeden çatlarım vallahiihepinizi öpüom sizlede hoşgeldinizz.... baya yağıyor burda ya bu sene denize gidemiycezmi hiç nie ısınmıyoki yaaasenağlama
en güzeli kendi vucuduna göre hareket etmek sonuçta herkesin kendi vucuduBen artık vücudumu dinlemeyi öğrencem.Yoksa çok kafam karışıyor.Her söyleneni yapmaya çalışıyorum falan bünyemi bilmeden.En doğrusu vücudumuzu doğru dinlemek.İltercim bu arada sana rep vermeye çalıştım ama gitmiyor....Aynı kişiye üst üste verilmiyor herhalde.
evet cnaım su sıkıntısı gerçekten çok kötü allah kuraklık yaşatmasında varsın havalar serin gitsinıltercakırcım evet cnm bızım ıcınde herhes ıcınde ıyı olacak gecen yılda cok sıcaktıda su sıkıntısı vardı ALLAH versınde yagsın
Tatlı bebekcİm...o İÇİnde hİssedİyorsun ya bence geİrsİ boŞŞ..saĞlıklı olsunda cİnsİyetİnİ 1 ay ÖĞren...tabİİ heyecanlısınızdır..ben hİÇ Öyle bİr duygu tatmadıĞım İÇİn cİnsİyet falan umursamam heralde...gelsİnde saĞlıklı gelsİn..
Tabİİİ baŞıma gelemedİĞİ İÇİn bİlmİyorum hamİŞ kalırsam merak edermİyİm..belkİde ederİm..ama oda bİr heyecan oda bİr gÜzellİk dİme...İnŞ. Guatırında İİ olur...bİŞİ Çıkmaz cnm..
Ahh be chenn cİĞİm..geÇmİŞ olsun cnm... İnŞ. İİ olursun..sıcak Çaylar İÇ sÜt İÇ sıcak İÇmeye ÇalıŞ...bİraz rahatlatır dİyer bİlİyorum...tÜhhh nasıl ÜzÜldÜm Şİmdİ ...
neslihancım senin regl düzenin nasıl?bu ay gecikme falan varmı?
selam kızlar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nehaber hepiniz iyisinizdir umarım
slm hoş geldin canımmselam kızlar
kızzz sen nerelerdesin bakayımm hoş geldinn biz iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlarrrrrrrrrrrr nehaber hepiniz iyisinizdir umarım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nehaber hepiniz iyisinizdir umarım
merhaba canım hoş geldin bebişinde iyidir umarum sende tabiii:uhm::uhm:günaydın kızlar merhebalar benim bi sorum olacak hamişlere ben bugün doktora gittim 6. haftadayım tahlillere kaçıncı haftada başlıyolar
ah be güselimm..ben 2 yıldır adet olmuyorum..sadece yumurtlama dönemlerinde olur sancım şişlik ağrılarım o şekilde bilirim yumurt.dönemimimi..ama adet olmuyorum...kesildi iice...
Bende bitkisell çay aldım bugün 18. Günüm içiyorum acaba onun etkisinden mi yoksa yum. Dönemimi bilmiyorum..çünkü geçen ayki yum. Dönemini yazmamıştım...sanırımm 1 ayı geçti..