- 15 Nisan 2009
- 1.976
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen deiğin gibi bizim evde öyle bende burnumdan kıl aldırmam çünki o aldırmıyor dediğim dedik lik yapıyor hatta meşur bir lafı var onun inadım inat adım cavur ahmad der ama bende kızdığımdan bende altta kalmıyorum uzuyor gidiyor tattışma ama yine sonunda pes eden ben oluyorumm senağlamasenağlama
günaydın arkadaşlar bugün doktora gittim ama benim doktorum yoktu yarına kaldı yani ya bu ilaçlardan öğğğğğğ geldi artık dün akşam içmek istemedim eşim zorla içirdi oda boğazıma takıldı kaldı işte sabah acile gittim boğuluyorum tabi uyandım eşime dedim boğazımda kaldı hap ben kötüyüm tekisi SAÇMALAMA OLURMU ÖLE ŞEY odun ya benim bu koca yontulmuş şekil verilmiş odun sonra ben istifra edince anladı bişeyler olduğunu akciğer filmimi çektiler bişey yok ama şurup verdi pazartesiye kadar geçmezse endeskopi yapılcak dua edin ne olur çeksin
Escales adetin kaç gün geçince test yapmıştın arkidaşım
Megraynn ateŞİm 36.8 Çıktı normal mİ
Escales gİttİn mİ
kayra senin değerin reglden 3 gün önce 1 mi çıktı?Ben 0-5 arası hamile değildir diye biliyorum...
Escales Çok soru sordu ama gÜnÜn geÇİnce yaptın İdrar testİnİ negatİftİ dİmİ
GÖrÜŞÜrÜzz escalescİĞİm...
HoŞgeldİn tatlı bebek...