Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam nasılsınız..herzaman gelemiyorum ama benimde dualarımdasınız.kendinize iyi bakın canlarımm hayırlı günler..
slm kızlar nasılsınız ben daha gitmedim öğleden sonra gitcem benim için dua edin lütfen çok heycanlıyımdelikafadulden
citosum canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. sağlıkla bebişinin kalp atışlarını duyarsın inşallah:Saruboceq:
herkeze günaydın sessizdeniz yazmış olduğun mesajdan dolayı cok tşkr içim rahatladı desem yeri var moral oldu allahım inş bizlerede nasip edecek ama zamanı var demkki herşeyin hayırlısı çitoscum sende inş güzel haberlerle dönersin cnm
rabbim sanada yaşatsın canım bu duyguyu Şenizdualarimiz seninle cnm ayyy bende heyecanlandim bak
canım inşallah bi parçada olsa içinizde bi ışık oluşturabildiysem ne mutlu bana çok zor olsa da ben pozitif düşünmeyi başarabildim bu benim için imkansuz gibi görünüyodu ama çok şükür olumlu düşünüyorum ve herkesin bunu başarabileceğine ÇOK inanıyorum...RABBİMİN İZNİYLE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK:1hug:
slm kızlar nasılsınız ben daha gitmedim öğleden sonra gitcem benim için dua edin lütfen çok heycanlıyımdelikafadulden
rabbim sanada yaşatsın canım bu duyguyu Şeniz
canım ya ne güzel bi duygudur şimdi...
Dualarımız seninle inşallah bebişinin küçücük kalbi pıt pıt diye sağlıcakla atıyodur ve annesi de onu görür çooook mutlu olur:ecrin_bebek:Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah citosum,Allah nazarlardan saklasın
çok sağol canım rabbim sanada en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin :1hug:
2 sene gectı artık bışey cıkmayınca uzuluyorum herseye ıyı dıyolar bu 2. doktorum keske sebebı olsaydı hamıle kalmam daha kolay olurdu belkı dıyorum cok ıyı ıkısıde acık demelerı cokta sevındırmıyo artık ıcımden gıdıp hemen bu ay asılama yada tup bebek ne gerekırse yaptırmak gelıyo 2 sene gectı artık sabırsızlanmaya basladım hayırlı olsun bebısın kac ay oldu hamılesın ne kadar kaldı doguma kendıne ıyı bak:a015:
hg okyanusum nasılsın canımŞeniz
herkese günaydın kıslar nabersiniz bakalım?bugün topik biraz sessiz galiba fisfisfisfisfisfis
çitoscum canım benim dualarım seninle dr git meleğinin pıtpıt larını duy bizde ii haberlerini bekliyos hayatıma.s.a.s.
bu arada benim kan sonucuda normal çıktı çok şükür bi üçlü test kaldı onuda yaptırdık mı iice rahatlıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hakçacım canım benim sağol darısı başına seninde azkaldı inşallah sende ii sonuçlarla dönersinyerimsenibenyerimseniben
bu arada maat nerelerde naptı acaba test sonucu ne oldu?
çok iyiyim canım benim sen de çok iisin maşallah
ee tabi meleğini görcen öğleden snr allahın izniylehihoyyythihoyyythihoyyyt
evet canım ben süperim kaydirigubbakcemile5
keşke vildoşta burda olsaydı bu heycanımı onunlada paylaşsaydım :çok üzgünüm: