Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende hg istirik sen ne zamandır bebiş istiyon canım
a aa alincim nerrelerdesin özlettin kendini unuttun bizi hiç ugramıyorsun artık
oysa ilk günaydınımız senden olurdu hep
citosum canım inşallah bebişinin kalp atışlarını sağlıkla duyarsın,kaçta gideceksin doktora?
günaydın çitoscum. ayy ismini görünce güldüm. çünkü bana da bazı arkadaşlar çitos derler. bizde çocuk istiyoruz. 10 aydır bizde uğraşıyoruz bişey yok bakalım. geçen ay 9 gün geçti ay ne kadar sevindik. kantesti yaptırdık negatif çıktı. bakalım Allah ne zaman kısmet ederse hayırlısı
canım öğleden sonra gitcem inşaalah bugün bebişimin kalp atışını duyarım çok heycanlıyım:Saruboceq::Saruboceq:
eger sana bastan ılac tedavısı yapmadıysa sımdı baslar 5 -6 ay suruyo en fazla olmazsa asılama yapar ben o donemı gecırdım coktan belkı senınkı daha ıyı olur ama tuplerın acıkken ılac ıse yarar benımde acık ama belkı ufak yapışıklık vardır onceden bugun acılmıstır hsg sayesınde allah ısteyen herkeze hayırlısıyla bır an once verır ıysallah:
herkeze günaydın sessizdeniz yazmış olduğun mesajdan dolayı cok tşkr içim rahatladı desem yeri var moral oldu allahım inş bizlerede nasip edecek ama zamanı var demkki herşeyin hayırlısı çitoscum sende inş güzel haberlerle dönersin cnm