- 12 Ağustos 2008
- 24
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herkese merhaba tekrar ya bişi sorucam aranızda çikolata kisti ameliyatı olduktan sonra hemen hamile kalan varmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar dün tahlil yaptırdım bugün aldım ama yarın göstericem dkt a sonuç296,22 bu pozitifmi negatifmi rabbim inş. hayırlı sağlıklı evlat ver isteyen herkese
arkadaşlar dün tahlil yaptırdım bugün aldım ama yarın göstericem dkt a sonuç296,22 bu pozitifmi negatifmi rabbim inş. hayırlı sağlıklı evlat ver isteyen herkese
merhabalar
aranıza yeni katıldım.Hem forma hemde hamile kalamayanlar listesine
bende bebiş:ecrin_bebek: istiorumm ama evlenmek lazım evlenmek içinde okulu bıtırmek ohooof offf beklıorumyaşlı anne olmak ıstemıorum:1no2:
canım kuzenim 4 yıl önce çikolata kistinden dolayı ameliyat oldu ve 1 yumurtalığını aldılar.2yıl tüp bebek tedavisi gördüler ama olmadı dr artık olmaz demişti umutlarını yitirerek son bi kez daha tüp bebek için istanbula gittiler.tedaviye başlamadan hamile olduğunu öğrendi.yani doğal yoldan hamile kalmış.hemde 1 yumurtalıkla!
kızlarrrr günaydın. Cumanız Mübarek dualarınız kabul olsun...
interhat canım tebrik ederim. Allah tamamını erdirsin...bizi habersiz bırakma.
ben şöyle bir geçmişi okuyup geliyorum...
hihoyyytgünaydın kızlarhihoyyyt hayırlı cumalar herkese rabbim dualarınızı kabul etsin