Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günde kaç kere aç tok farkedermi bide 1 su bardağımı içilcek 1 su bardağına 1 tutam yeter heralde ne çok soru sordum kusura bakma canım ya umut dünyası napalım inş işe yarar

canım ac tok farketmiyo ama ben sabah ac karnına içiyorum bi subardagı bi tutam yeter esim geldi kapatmak zorundayım byyyyyyyyyy yemege cıkıcaz byyyyyyyyyyyy

kız iklimtuana hamişmiş ama deyerlrin yükselmesini bekliyor normal gebelik olsun diye canım

bircan, escales+, gize, ılkimdeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm
hoşgeldin canım benim
kızlar escalese nolmuş ikizimi olacak yoksa ben biraz fransız kaldımda konuya
hamilelik varda canım benim kimyasal gebelik olma ihtimali var
escalescim piiişşştt sana diyorum kesinleştimi kız hamile olduğun hadi hayırlısı olsun bakalım canımm
burdayım canım benim
biri söylesin escaaallleeessss ordamısın hamilesin inşşş

hayırlısı canım

tamam anladım kesinleşmiş canım allah hayırlı etsin yavrunu ne güzel bi duygudur şimdi sendekii

aaa iklimtuannaaa hadi hayırlısııııı allahhhhhh allahhhhhhhhhh hadi hayırlısııı süperrrrr hihoyyythihoyyyt

kızlar ya nilüfer vildoş dilnur bugün uğramadımı ya haberi olan varmı
canım iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi :jeyyar:
ben öğlen uğradım fazla kalamadım canım vildoşum da sabah uğramış işi var babasını ziyaret edecekti nilüferi bilmiyom valla :sm_confused:

ya varya ben sizi çok ama çok seviyorum tanışmak isterdim yemin ederim hepinizle teker teker

hoşgeldin canım nasılsın bakalım
ayy canım benim ŞenizŞeniz

evet kız valla h.g. canımbenim kaçgündür yoktum ben nasılsın bakalımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…