Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hadi bakalim hayirlisi canim... güzel haberlerini duyariz insallah :ecrin_bebek: ya bende cok istiyorum ama biraz kararsizim. hap kullanmayi biraktim kilo yapio diye.ama yinede korunuyorum ama bilimiyorum. acaba bende mi Anne olsam

Serra84 sılık Çızgıde genellıkle hamıleık Çıkıyo allah hayırlısını nasıp etsın ınŞallahhhh

Sselam kızlar nasılsınız
h.g.
hadi hayırlısı canım biraz daha bekle bakalım

kız fazla sallama baim dikakat et

serra canım inşallah hamilesindir yarın baktır kanda bari bi halaydaha çekelim...

kızlar ben çıkıyorum az işim var kendinize iyiy bakın inşallah güzel haberler almak dileğiyle öpüyorum hepinizi...

anacım sana halay yasak dur ben senin yerine çekerim :teytey::teytey::teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool: :dance::dance:

hadi bakalim hayirlisi canim... güzel haberlerini duyariz insallah :ecrin_bebek: ya bende cok istiyorum ama biraz kararsizim. hap kullanmayi biraktim kilo yapio diye.ama yinede korunuyorum ama bilimiyorum. acaba bende mi Anne olsam

istiyosan öteleme canım bu isteğini.anne olmak...düşüncesi bile insanın ayaklarını yerden kesiyor bence.

Bende sabırsılıkla adet olmayı beklıyorum Çatlatma ıĞnesı vurulacaĞım hayırlısı bakalım

escales çok sevindim senin adına valla rabbim dualarını kabul etti
evet hepimiz halay çekeli,mmm ohhhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inşallah bu çok çookkkkkkkkk hamişş olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

osmaniye80 canı ben ısırgan aldım kurusunu bulabildim bunu nasıl içicez biran önce başlamak istiyorum bugün adt olmam gerekiyodu olmadım hep böyle oluyor zaten ilaç kullanmak istemiyorum bitkisel yollardan şifa arıyorum

merhaba kıslar ben geldim nasılsınız bakalım bu aralar ikiz hamilelikler mi oluyor banada komşular inşallah ikizin olur diyorlar bende demi ikiz olucak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…