Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar geçmişi okumala meşguldüm nasılsınız
selam

amin kız hepimizin başına inşallah

kıslar ben çıkıyom yemek yapma saatim geldi kendinize iy bakın ben özleyin aksama bi
yere gitmezsem girerimm öptümm sizi

canım ne haber ben tazesini su kaynadıktan sonra koyup 3 dakika kaynatıyorum sen kurusunu direk suya at kayndıktan 3 dakika sonra ocaktan indir 1 dakika sonra iç
insaaaaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh işe yarar

:uhm::uhm:kızlar senlik var hayırdır ne olmus kime ne nerede niçin
h.g.kız gel gel şenlik var tabi hamişlerimiz var galiba biri escales diyeri srra84 hadi baklım
merhaba kıslar ben geldim nasılsınız bakalım bu aralar ikiz hamilelikler mi oluyor banada komşular inşallah ikizin olur diyorlar bende demi ikiz olucak acaba

inşallah hepimizin halayını çekeriz canım

amin canım:Saruboceq::Saruboceq:

bircan, ESCALES+, gize, IlkimDeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm

canım ne haber ben tazesini su kaynadıktan sonra koyup 3 dakika kaynatıyorum sen kurusunu direk suya at kayndıktan 3 dakika sonra ocaktan indir 1 dakika sonra iç
insaaaaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh işe yarar
günde kaç kere aç tok farkedermi bide 1 su bardağımı içilcek 1 su bardağına 1 tutam yeter heralde ne çok soru sordum kusura bakma canım ya umut dünyası napalım inş işe yarar

kızlar escalese nolmuş ikizimi olacak yoksa ben biraz fransız kaldımda konuya

escalescim piiişşştt sana diyorum kesinleştimi kız hamile olduğun hadi hayırlısı olsun bakalım canımm

günde kaç kere aç tok farkedermi bide 1 su bardağımı içilcek 1 su bardağına 1 tutam yeter heralde ne çok soru sordum kusura bakma canım ya umut dünyası napalım inş işe yarar

kızlar hepinize tesekkür eder hosbulduk der saygı ve sevgilerimi sunarım

hoşbulduk canlarımmmm iyiyim sizlerde öyle görünüyorsunuz maşalllaaahhhh

O DURUM BENDEDE VAR CANIM BENİM
Sselam kızlar nasılsınız
SLM CANIM HOŞGELDİN
hadi kız escales inşallah anam halay çekelim yavvff
İNŞALLAH CANIM BENİM
DUR ANLATAYIM OGÜN BEN 10 DA İŞTEN ÇIKTIM DOKTORA GİTTİM 11 OLMUŞ BANA TEL ETTİ SONUÇ NE DİYE DUR DEDİM DAHA GİRMEDİM HADİ KAPADI TESTİ YAPTIRDIM BİR DAHA ARADI NE OLDU DİYE BENDE DUR BİRAZ DAHA DEDİM İKİ SAAT GEÇİNCE TESTİ ALICAM ÖĞRENİCEM DEDİM ARKASINDAN TESTİ ALDIM CEVABI SÖYLÜYECEĞİM AĞZIMA LAFI TEPİYOR ARKADAŞIM ALDI ANLATTI BİZİMKİSİ HİÇ GEZMEYİN TAKSİYE ATLAYIN GELİN YORMASIN KENDİNİ ARTIK ANLATANA KADAR AYRI ZAMAN GEÇTİ BEN KEMERALTINDA GEZİYORUM ONDEFA RAHAT ARADI O ARA ARKADAŞIMDA CEBİNE BAKIYOR BU HERİF BENİ NEDİYE ARAMIYOR DİYE SÖYLENİP DURUYORDU EVE GİTTİM BENİMKİSİ ZATEN YEMEK YAPICAKTI BEN BALKONLARI YIKAYIM DEDİM KOVALARI FALAN O GETİRDİ MASAYI O HAZIRLADI TOPLAMASINDA BİRLİKTE AKŞAM ELMİŞ BANA BAKIYOR YA SEVİNSEM Mİ SEVİNMESEMMİ ANLAMADIM GİTTİ İKİMİZ BİR BİRİMİZE BAKIP DURUYORUZ AMA ÇOK GÜZEL BİR ŞEY ANLATMASI DEĞİLDE YAŞAMASI BİLE SÜPER BİR DUYGU
kız escales niloşunda sili çıkmıştı hatırlamıyonmu
EVET BİLİYORUM CANIM
kızz gizee escales zaten suan hamiş ama değerleri yukselmezse dusuk olcak yukselirse normal gebelik olacak canım test yapsa çıkar sadece beta değerlerinden belli olcak anacımm
MAVİŞİM TÜMÜYLE ANLAMIŞSIN BENİ CANIM VALLA
ay hadi inşallah yükselir ozaman canım yaaf

escales dualarımız seninle canım inşallah yükselir değerlerin...
AMİN CANIM BENİM AMİN BİR ÖĞRENEYİM ZATEN VARYA EŞİM ŞİRKETTEKİLERE BÜTÜNÜYLE PASTA YAPTIRACAK HERKESİ YEMEĞE ALCAK BİZİMKİNİN BAYAĞA BÜYÜK BİR DİLEĞİ VAR ANLIYACAĞIN
kız escales bütün kalbimle diliyorum inşallah rabbim duyor sesimi deyerlerin yükselir ve normal gebeliğin devam eder tatlım
AMİN GÜLÜM BENİM AMİN
bu arada adetimin hiç geçtiğini bilmem.28.gün bendedir heray.ama bu sefer 4 gün geçti
CANIM BİR KAÇ GÜN SONRA SENDE BİR KAN TESTİ YAPTIR ORADA BELLİ OLUYOR NE OLDUĞU
bu arada son zamanlarda herkes çift hamiş oluyomuş ya topikte.inş. ikimiz de hamişizdir esca senle de biz de çift olurz

İNŞALLAH CANIM BENİM YA ALLAH BİR VEYA İKİ HAYIRLSIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERSİNDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…