selamslm kızlar geçmişi okumala meşguldüm nasılsınız
escales çok sevindim senin adına valla rabbim dualarını kabul etti
evet hepimiz halay çekeli,mmm ohhhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inşallah bu çok çookkkkkkkkk hamişş olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
osmaniye80 canı ben ısırgan aldım kurusunu bulabildim bunu nasıl içicez biran önce başlamak istiyorum bugün adt olmam gerekiyodu olmadım hep böyle oluyor zaten ilaç kullanmak istemiyorum bitkisel yollardan şifa arıyorum
h.g.kız gel gel şenlik var tabi hamişlerimiz var galiba biri escales diyeri srra84 hadi baklım:uhm::uhm:kızlar senlik var hayırdır ne olmus kime ne nerede niçin
merhaba kıslar ben geldim nasılsınız bakalım bu aralar ikiz hamilelikler mi oluyor banada komşular inşallah ikizin olur diyorlar bende demi ikiz olucak acaba
inşallah hepimizin halayını çekeriz canım
günde kaç kere aç tok farkedermi bide 1 su bardağımı içilcek 1 su bardağına 1 tutam yeter heralde ne çok soru sordum kusura bakma canım ya umut dünyası napalım inş işe yararcanım ne haber ben tazesini su kaynadıktan sonra koyup 3 dakika kaynatıyorum sen kurusunu direk suya at kayndıktan 3 dakika sonra ocaktan indir 1 dakika sonra iç
insaaaaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh işe yarar
slm canım hg nasılsınbircan, ESCALES+, gize, IlkimDeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm
orays h.g canım
bircan, ESCALES+, gize, IlkimDeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm
bircan, ESCALES+, gize, IlkimDeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm
günde kaç kere aç tok farkedermi bide 1 su bardağımı içilcek 1 su bardağına 1 tutam yeter heralde ne çok soru sordum kusura bakma canım ya umut dünyası napalım inş işe yarar
O DURUM BENDEDE VAR CANIM BENİMmrb arkadaşlar.bugün saat 6.30da okula gitmeden test yaptım.silik bir çizgi çıktı.eşim silik bu dedi.dur bakalım hemen heveslenme dedi.ben de kiti okula götürdüm.en samimi arkadaşıma gösterdim.tabi o bekar.henüz ilgi alanına girmiyor böyle silikti falandı diye.ben de mahsus ona gösterdim.gördüklerini anlat dedim.o da bir belirgin bir de daha az belirgin 2 çizgi var dedi.yani o da gördü.ama kanda baktırmadım bugün.bu arad adetimden 4 gün geçti.
SLM CANIM HOŞGELDİNSselam kızlar nasılsınız
İNŞALLAH CANIM BENİMhadi kız escales inşallah anam halay çekelim yavvff
DUR ANLATAYIM OGÜN BEN 10 DA İŞTEN ÇIKTIM DOKTORA GİTTİM 11 OLMUŞ BANA TEL ETTİ SONUÇ NE DİYE DUR DEDİM DAHA GİRMEDİM HADİ KAPADI TESTİ YAPTIRDIM BİR DAHA ARADI NE OLDU DİYE BENDE DUR BİRAZ DAHA DEDİM İKİ SAAT GEÇİNCE TESTİ ALICAM ÖĞRENİCEM DEDİM ARKASINDAN TESTİ ALDIM CEVABI SÖYLÜYECEĞİM AĞZIMA LAFI TEPİYOR ARKADAŞIM ALDI ANLATTI BİZİMKİSİ HİÇ GEZMEYİN TAKSİYE ATLAYIN GELİN YORMASIN KENDİNİ ARTIK ANLATANA KADAR AYRI ZAMAN GEÇTİ BEN KEMERALTINDA GEZİYORUM ONDEFA RAHAT ARADI O ARA ARKADAŞIMDA CEBİNE BAKIYOR BU HERİF BENİ NEDİYE ARAMIYOR DİYE SÖYLENİP DURUYORDU EVE GİTTİM BENİMKİSİ ZATEN YEMEK YAPICAKTI BEN BALKONLARI YIKAYIM DEDİM KOVALARI FALAN O GETİRDİ MASAYI O HAZIRLADI TOPLAMASINDA BİRLİKTE AKŞAM ELMİŞ BANA BAKIYOR YA SEVİNSEM Mİ SEVİNMESEMMİ ANLAMADIM GİTTİ İKİMİZ BİR BİRİMİZE BAKIP DURUYORUZ AMA ÇOK GÜZEL BİR ŞEY ANLATMASI DEĞİLDE YAŞAMASI BİLE SÜPER BİR DUYGUcanım eşinin tepkisini anlatsana birazz bende hamiş kaldıgımda eşimin tepkisi ni merak ediyom ama o eve gelmeden ben ona sölerim sölemek istemem çünkü yuzunun halini görmek istiyom o yusden ağzımı sıkı tutcam karsısındaki insanın sevinci başka bi güzellik oluyo canım benim :1hug:
EVET BİLİYORUM CANIMkız escales niloşunda sili çıkmıştı hatırlamıyonmu
MAVİŞİM TÜMÜYLE ANLAMIŞSIN BENİ CANIM VALLAkızz gizee escales zaten suan hamiş ama değerleri yukselmezse dusuk olcak yukselirse normal gebelik olacak canım test yapsa çıkar sadece beta değerlerinden belli olcak anacımm
ay hadi inşallah yükselir ozaman canım yaaf
AMİN CANIM BENİM AMİN BİR ÖĞRENEYİM ZATEN VARYA EŞİM ŞİRKETTEKİLERE BÜTÜNÜYLE PASTA YAPTIRACAK HERKESİ YEMEĞE ALCAK BİZİMKİNİN BAYAĞA BÜYÜK BİR DİLEĞİ VAR ANLIYACAĞINescales dualarımız seninle canım inşallah yükselir değerlerin...
AMİN GÜLÜM BENİM AMİNkız escales bütün kalbimle diliyorum inşallah rabbim duyor sesimi deyerlerin yükselir ve normal gebeliğin devam eder tatlım
CANIM BİR KAÇ GÜN SONRA SENDE BİR KAN TESTİ YAPTIR ORADA BELLİ OLUYOR NE OLDUĞUbu arada adetimin hiç geçtiğini bilmem.28.gün bendedir heray.ama bu sefer 4 gün geçti
bu arada son zamanlarda herkes çift hamiş oluyomuş ya topikte.inş. ikimiz de hamişizdir esca senle de biz de çift olurz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?