Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb canım nasılsın
günde kaç kere aç tok farkedermi bide 1 su bardağımı içilcek 1 su bardağına 1 tutam yeter heralde ne çok soru sordum kusura bakma canım ya umut dünyası napalım inş işe yarar
hoşgeldin canım benimbircan, escales+, gize, ılkimdeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm
hamilelik varda canım benim kimyasal gebelik olma ihtimali varkızlar escalese nolmuş ikizimi olacak yoksa ben biraz fransız kaldımda konuya
burdayım canım benimescalescim piiişşştt sana diyorum kesinleştimi kız hamile olduğun hadi hayırlısı olsun bakalım canımm
biri söylesin escaaallleeessss ordamısın hamilesin inşşş
ya varya ben sizi çok ama çok seviyorum tanışmak isterdim yemin ederim hepinizle teker tekerkız iklimtuana hamişmiş ama deyerlrin yükselmesini bekliyor normal gebelik olsun diye canım
hoşgeldin canım nasılsın bakalımslm kıslarrrrrr ben geldim nasılsınızzz![]()
hg canımslm kıslarrrrrr ben geldim nasılsınızzz![]()
canım iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi :jeyyar:kızlar ya nilüfer vildoş dilnur bugün uğramadımı ya haberi olan varmı
tamam anladım kesinleşmiş canım allah hayırlı etsin yavrunu ne güzel bi duygudur şimdi sendekii
bir yanlış anlama oldu sanırım hamile olan escalesaaa iklimtuannaaa hadi hayırlısııııı allahhhhhh allahhhhhhhhhh hadi hayırlısııı süperrrrrhihoyyythihoyyyt
ayy canım benim ŞenizŞenizya varya ben sizi çok ama çok seviyorum tanışmak isterdim yemin ederim hepinizle teker teker
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
canım iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi :jeyyar:
ben öğlen uğradım fazla kalamadım canım vildoşum da sabah uğramış işi var babasını ziyaret edecekti nilüferi bilmiyom valla :sm_confused:
serra ve escales canım ama ikisinin tam kesin belli değilkızlar kimler hamile biri bana söylesin meraktan çatlıycam yaa