inşallah en yakın zamanda gelir canım ya hepimize dua ediyom valla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin kanki gel senide bi öpem senide özledim valla ŞenizŞeniz
Hadİ kızlar ben Çıkıyorum
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum herkese iyi akşamlar :1hug::1hug::1hug:
selam kuşumslm arkadaşlar...beryal nasılsın canım
ısır beni ye beni teyzoşum .tabi nohutcum taze cıtırları nie istemez biz bayatladık demii seni varya bi ısırrım anana şikayet edersin beni şindi kaydirigubbakcemile3 hem ben daha tazeyim nohutcumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım seni ümitlendirmek istemem ama normal şartlarda hamile olman gerekir ama senin doktorun kimyasal falan değince be aklını karıştırmak istemem ama bence sen hamilesin ammaaaaaaaaaaaa dediğimi yap cumartesi sabah erkenden yap testini daha belirgin görmen gerek .eğer daha belirgin görürüsen ikinci çizgiyi o zaman hamilesindir. ama sen kendine dikkat et bu arada .ilşki falan yasak yapmayın bence.BURDAYIM KUŞUM
VALLA İPİN UCUNU KAÇIRMIŞIM BULAMIYORUM ŞUAN
TAMAM AMA SABAH YAZDIKLARIMDAN BİR UMUT VARMI SENCE TOPRAĞIM TESTTE SİLİK ÇİZGİ GÖRÜLÜYORDU Kİ EŞİMDE VAR BELLİ GÖRÜLÜYOR DEDİ
hayırlısı teyzoş çalışın çalışın getirin bana kızları bende öpim onları :jeyyar::jeyyar:tamam tamam bak senin için çalışmalara başladım inşallah gelecek sana gelin adayı hadi bakalım hayırlısı ama bak naz yapıyo gelmiyo işte yyfffsenağlama
heheeeee çapkınım demi :jeyyar::jeyyar:hee ne costurdu ama topiğimizin en çapkın nohutu bi tane bi tane teyzesi
canım hamilesin sen .inşallah tabi .ama bence 2 gün sonra yeniden yap testi sabah ilk idrarınla ve aç karnına eğer hamileysen dahada belirgin göreceksin ikinci çizgiyi hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.:lepi:mrb arkadaşlar.bugün saat 6.30da okula gitmeden test yaptım.silik bir çizgi çıktı.eşim silik bu dedi.dur bakalım hemen heveslenme dedi.ben de kiti okula götürdüm.en samimi arkadaşıma gösterdim.tabi o bekar.henüz ilgi alanına girmiyor böyle silikti falandı diye.ben de mahsus ona gösterdim.gördüklerini anlat dedim.o da bir belirgin bir de daha az belirgin 2 çizgi var dedi.yani o da gördü.ama kanda baktırmadım bugün.bu arad adetimden 4 gün geçti.
hadi bakalim hayirlisi canim... güzel haberlerini duyariz insallah :ecrin_bebek: ya bende cok istiyorum ama biraz kararsizim. hap kullanmayi biraktim kilo yapio diye.ama yinede korunuyorum ama bilimiyorum. acaba bende mi Anne olsam
hoşgeldin tatlım nasılsınmerhaba kıslar ben geldim nasılsınız bakalım bu aralar ikiz hamilelikler mi oluyor banada komşular inşallah ikizin olur diyorlar bende demi ikiz olucak acaba
ben nerdeyim beni ve nohutumu unutmuşsun senağlamasenağlamasenağlamabircan, ESCALES+, gize, IlkimDeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm
canım nerdesin sen ya senağlamacanım iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi :jeyyar:
ben öğlen uğradım fazla kalamadım canım vildoşum da sabah uğramış işi var babasını ziyaret edecekti nilüferi bilmiyom valla :sm_confused:
merhaba arkadaşlar ben ekim annesi olucağın inş. rabbim bekleyen isteyen herkese inş en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı sıhhatli hamilelikleri inanın çok dua ediyorum isteyen herkese. rahmana emanetsniz:Saruboceq:
kıslar ben çıkıyorum kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi yarın görüşürüzzzz
byyyyyyyŞeniz
Hadİ kızlar ben Çıkıyorum
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum herkese iyi akşamlar :1hug::1hug::1hug:
bende çıkıyım gelenlere hoşgeldiinn gidenlere hoşçakalll bende gidiyim yarın grşrzz YAPRAK DÖKÜMÜ varrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar nasılsınız yaaa giremedim bugün
kızlar bişey sorcam ben avatarıma resim koyamıyorum neden acaba sadece profilime bakınca çıkıyor
önce hoşgeldin canım7 aylık evliyim eşimle bebek istiyoruz ama öncesinde küçük bir ameliyat olmam gerekiyo büyük bi sorun değilmiş galiba göz yaşı kanalı tıkalıymış önce ameliyat mı olsam çocuk mu düşünsem bilemiyorum ne yapmalıyım sizce ?
ne yapayım canım iyiyim işte bizim burda bankayı soymaya kalkıştılar duymuşsundur belki tvde felan onu merakla izledik işte birde misafirler geldi giremedim doruk bey nasıllarcanım hoşgeldin varmı bir değişiklik ne yaptın bakalım anlat şeker
7 aylık evliyim eşimle bebek istiyoruz ama öncesinde küçük bir ameliyat olmam gerekiyo büyük bi sorun değilmiş galiba göz yaşı kanalı tıkalıymış önce ameliyat mı olsam çocuk mu düşünsem bilemiyorum ne yapmalıyım sizce ?
ne yapayım canım iyiyim işte bizim burda bankayı soymaya kalkıştılar duymuşsundur belki tvde felan onu merakla izledik işte birde misafirler geldi giremedim doruk bey nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?