Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum herkese iyi akşamlar :1hug::1hug::1hug:

slm arkadaşlar...beryal nasılsın canım
selam kuşum
tabi nohutcum taze cıtırları nie istemez biz bayatladık demii seni varya bi ısırrım anana şikayet edersin beni şindi kaydirigubbakcemile3 hem ben daha tazeyim nohutcumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ısır beni ye beni teyzoşum .
canım seni ümitlendirmek istemem ama normal şartlarda hamile olman gerekir ama senin doktorun kimyasal falan değince be aklını karıştırmak istemem ama bence sen hamilesin ammaaaaaaaaaaaa dediğimi yap cumartesi sabah erkenden yap testini daha belirgin görmen gerek .eğer daha belirgin görürüsen ikinci çizgiyi o zaman hamilesindir. ama sen kendine dikkat et bu arada .ilşki falan yasak yapmayın bence.klava:
tamam tamam bak senin için çalışmalara başladım inşallah gelecek sana gelin adayı hadi bakalım hayırlısı ama bak naz yapıyo gelmiyo işte yyfffsenağlama
hayırlısı teyzoş çalışın çalışın getirin bana kızları bende öpim onları :jeyyar::jeyyar:
hee ne costurdu ama topiğimizin en çapkın nohutu bi tane bi tane teyzesi
heheeeee çapkınım demi :jeyyar::jeyyar:
canım hamilesin sen .inşallah tabi .ama bence 2 gün sonra yeniden yap testi sabah ilk idrarınla ve aç karnına eğer hamileysen dahada belirgin göreceksin ikinci çizgiyi hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.:lepi:
hadi bakalim hayirlisi canim... güzel haberlerini duyariz insallah :ecrin_bebek: ya bende cok istiyorum ama biraz kararsizim. hap kullanmayi biraktim kilo yapio diye.ama yinede korunuyorum ama bilimiyorum. acaba bende mi Anne olsam

canım anne olmak çok güzel bir duygu bence korunmayı bırak zaten hemen olmuyo .bence 6 ay kadar oluruna bırak sonra olmazsa doktordan yardım alırsın .kaydirigubbakcemile

bende çıkıyım gelenlere hoşgeldiinn gidenlere hoşçakalll bende gidiyim yarın grşrzz YAPRAK DÖKÜMÜ varrrrrrrrrrrr

merhaba kıslar ben geldim nasılsınız bakalım bu aralar ikiz hamilelikler mi oluyor banada komşular inşallah ikizin olur diyorlar bende demi ikiz olucak acaba
hoşgeldin tatlım nasılsın
bircan, ESCALES+, gize, IlkimDeniz, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, orays, osmaniye80, serra84, sulezehra+ slm ben geldiiimmm
ben nerdeyim beni ve nohutumu unutmuşsun senağlamasenağlamasenağlama
canım nerdesin sen ya senağlama

canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim .bende ekim annesi olacağım allahım izin verirse.allah isteyen herkese nasip etsin .:Saruboceq:

kıslar ben çıkıyorum kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi yarın görüşürüzzzz
byyyyyyyŞeniz

Hadİ kızlar ben Çıkıyorum

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum herkese iyi akşamlar :1hug::1hug::1hug:

bende çıkıyım gelenlere hoşgeldiinn gidenlere hoşçakalll bende gidiyim yarın grşrzz YAPRAK DÖKÜMÜ varrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar güle güle hepinizi kokulu kokulu öpüyoruz nohutumla.Şeniz

kızlar bişey sorcam ben avatarıma resim koyamıyorum neden acaba sadece profilime bakınca çıkıyor

canım kullanıcı panalinden profil düzenlemeye gir.ayarlar ve özelliklerden avantarını değiştir var ordan yükle.

Son düzenleme:
7 aylık evliyim eşimle bebek istiyoruz ama öncesinde küçük bir ameliyat olmam gerekiyo büyük bi sorun değilmiş galiba göz yaşı kanalı tıkalıymış önce ameliyat mı olsam çocuk mu düşünsem bilemiyorum ne yapmalıyım sizce ?

önce hoşgeldin canım

bence ameliyatı ol önce çünkü bebekten sonra problem olur ameliyatta bebeğe bakımı falan

canım bence önce ameliyatını ol bu arada da korunmayın .inşallah ameliyattan sonra hamile kalırsın .

ne yapayım canım iyiyim işte bizim burda bankayı soymaya kalkıştılar duymuşsundur belki tvde felan onu merakla izledik işte birde misafirler geldi giremedim doruk bey nasıllar

ayyy evet ya şimdi izliyorum bende çok şaşırdım ama dikkatli ol toprağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…