iyiyim hem de çok iyiyim,izin günümdeyim nasıl iyi olmayayım kaydirigubbakcemile2
anam sen ne ki benim herif rüya görür oldukıslar bu sabah bir rüyayla uyandım hamile olduğumu öğreniyor vakit geçirmeden hemen size burda haber veriyorum.Aman Allahım nekadar kaptırmışım kendimi güldüm kendi kendime :)-tatlicadiarzu-
slm hoşgeldin canımayla-bebis02-escales-iklimtuana-istanbul-nilaykisir-nilbera-suluzehra selam ben geldimmmmmmmmmmmmmm
iyiyim hem de çok iyiyim,izin günümdeyim nasıl iyi olmayayım kaydirigubbakcemile2
anam sen ne ki benim herif rüya görür oldu
slm hoşgeldin canım
oh ya ne güzel
anam sen ne ki benim herif rüya görür oldu
slm hoşgeldin canım
oh ya ne güzel
canım baktım site içinde yok ama kan pıhtılaşmasından dolayı kürtaj paylaşım alanı var bence kalkmıştır üzgünümsenağlama:1no2:
kolay gelsin yardıma gelelimmi?kaydirigubbakcemile
slm hg canım ama benim nikim suluzehra değil sulezehra kaydirigubbakcemile3ayla-bebis02-escales-iklimtuana-istanbul-nilaykisir-nilbera-suluzehra selam ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ah gel canım gel alkisalkisalkis sonra bi demli çay demleriz ohhhh yanına da börek patlatırım sana delikafadulden ohhhh
slm hg canım ama benim nikim suluzehra değil sulezehra kaydirigubbakcemile3
önemli değil canım hatırlatıyı dedim şule evet kızımın ismipardon canım aslında şule dimi geçen gün söylemiştin ama hızlı yazdım öle oldu bida olmazzzzzzz:asigim:
hoşgeldin tombilibu a.s. a.s.
önemli değil canım hatırlatıyı dedim şule evet kızımın ismi
nasılsın bu arada umarım iyisindir
kızlar akşama ne pişireyim eşim makarnadan bıktı
kaydirigubbakcemile3
tamam bak gelirim zaten bende istanbuldayım bende kek yaparım valla güzel olurdu:içelim:
evet burda muhabbet çok güzel bağımlılık yapıyor ama bugün fazla kimse yok ilk açtığımda vardı ben geçmişi okuyana kadar herkes kaçmışiyiyim nasıl olalım herzamanki iş güç burasıda olmasa yandık valla
valla canım ben kürdan kebabı yaptım sölemesi ayıptır birde pilav sana fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?