Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

buydu sana dediğim mesaj,bulmuşsun tebrikler canım. İnşallah hayırlısıyla hepimiz nasipleniriz bundan kaydirigubbakcemile2 bu arada sitede kürtaj tecrübesi yaşayanlar... diye bi konu açmıştım ama şuan yok,sen de bi bakar mısın acaba benle ilgili mi yoksa siteyle ilgili mi bir sorun var...

hoşbuldukk nasılsın bakalım???
şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım
h.g. canım bi saattir seni bekliyom geçmiş sayfalara yazdım seninle ilgili bu arada kimyasal gebelikle ilgili eğer kimyasalsa hiç üzülme çünkü bu gebelikten sonra normal gebe kalman çok yuksekmiş tatllım
hayırlısı canım ya kimyasal gebeliktede heralde aynı şeyler oluyor ben bunu anladım ya güzelim sık idrar şuan bende hat safhada var göğüs sızlaması oda var dün ben yürüyüşü çok severim doktordan sonra arkadaşımla kemeraltına gittik ama sana yemin belim kopucak sandım uykuyu hiç demeyin gitsin dün ilk defa onda uyumuşum ve bu iki haftadan beri pazarları deliksiz uyuyorum kızlar bilginiz olsun kimyasal gebelik denilen şeyde bunlar kesinlikle oluyor eğer bendeki buysa ama bebişi düşünmesi bile güzel allah biliyorum yakın zamanda bebişimi bana vericek o yüzden moralimi bozmamaya çalışıyorum ya ne diyeyim size benim evliliğime ulaşabilmem için çok aşamalardan geçtim şuan okdara mutluyumki size bunu anlatamam bir tek eksiğimiz bebiş ve eminim ki allahta birgün bunu bana hediye edicek bu bir sınama bence isyanda etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun canım benim
Bebiş02,Abyosun,Escales hoşbulduk kızlar.Bu da benden hepinize a.s.
hoşgeldin canım benim
sitede sorunmu var yoksa sadece bendemi
ne oldu canım benim
kıslar ben rep dağıtmaya gidiyomm gelcemm
tamam kuşum ama bende isterim
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

hb canım iyiyim bugün hastaneye gidicektim tahliller için eşimin işi çıktı gidemedim yarına kaldı bakalım

canım ben bunu google den girerek buldum kürtaj tecrübesi yaşayanları da yazdım çıktı bi dene görürsün dene haber ver yerimseniben

evet canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda allah kimsenin kucagını boş bırakmaz inş değerlerin yukselir azda olsa gebeliğin nasıl bişi oldugunu tattın hayatımm benim bu ay umudum hiç yok yani eminim tutmadı hayırlısı diyorumm olacagına varır hersey gögüslerim buyudu sanki benim bugun fartk ettim afedersin seyin içine girdi girmesinede çok sıktı sütyen dolgulu dolgulu gibi duruyo dedimya bu ay yok bence bende bebiş

kılsarr ben şincik çıkıyomm ev işlerine dönecegimm yeter bu kadar oturdugumm :) allaha emanet olun kendinize iyi bakın mutlu kalın hamiş kalın hoşçakalın hadi ben kaçarr

yaa kızlar bende sayfa ilerlemiyor onun için ne yazdınız okuyamıyorum dogal olarakda cevap yazamıyorum anlayacagınız dadı yok bugun topiginmirmirmirmir herkse iyi gunler ben çıkıyorum

bende sizlerdenim aranıza yeni katıldım

aramıza h.g. guzel paylaşımlarda bulunmak dilegiyle kendinden bahsedermisin birass ne zamndır bebiş istiyosun ne kadarlık evlisin tedavi görüyonmu vs. ama benim şincik çıkmam gerek sen arkadaslarla muhabbet ededur olurmu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…