• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar gırgır yapıyorum ama cidi cidi hamiş olmam gerek kayınvalidem kıllanıyor bizim gelin tembel çıktı diyomuş memlekette valla hamiş kalmadan gitmeyeceğim ama ne zaman hamiş olcam o da allaha kalmışsenağlama

kızlar gırgır yapıyorum ama cidi cidi hamiş olmam gerek kayınvalidem kıllanıyor bizim gelin tembel çıktı diyomuş memlekette valla hamiş kalmadan gitmeyeceğim ama ne zaman hamiş olcam o da allaha kalmışsenağlama

canım sıkma canını hepimiz için geçerli.Allah hayırlısını versin, konuşuyorlar aileler ama bizleri düşünmüyorlar.Geçen hafta bende çok stersliydim ama hiç faydası yok tam tersi zararı oluyor.kendini rahat tut stres yapma olur mukaydirigubbakcemile5

isatnbulda geliyor sende gel oh sefam olsun

gelmem imkansız üsküdarda oturuyorum teklifin için teşekkürler o kadar yorgunum ki popomu şurdan şuraya kaldırmaktan acizim makinam 7kiloluk elyaf yorganım vardı sığar diye koydum zor bele sığdı çalıştırayım dedim makina suyu aldı ama dönmedi sanırım ağırlaştı mecbur bende ayakladım yıkadım öldüm zaten belimde fıtık var size iyi muhabbetler kahve yaparsanız banim içinde devirin belli mi olur hamiş olduğumu görürsünüz:roflol:

canım sıkma canını hepimiz için geçerli.Allah hayırlısını versin, konuşuyorlar aileler ama bizleri düşünmüyorlar.Geçen hafta bende çok stersliydim ama hiç faydası yok tam tersi zararı oluyor.kendini rahat tut stres yapma olur mukaydirigubbakcemile5
hg nilaycım nasılsın

ailelerin baskısı yokmu o bitiryor insanı canım benimde kayınvaldem kızın büyüdü hani 2. yokmu herseferinde soruyor artık bunaldım

gelmem imkansız üsküdarda oturuyorum teklifin için teşekkürler o kadar yorgunum ki popomu şurdan şuraya kaldırmaktan acizim makinam 7kiloluk elyaf yorganım vardı sığar diye koydum zor bele sığdı çalıştırayım dedim makina suyu aldı ama dönmedi sanırım ağırlaştı mecbur bende ayakladım yıkadım öldüm zaten belimde fıtık var size iyi muhabbetler kahve yaparsanız banim içinde devirin belli mi olur hamiş olduğumu görürsünüz:roflol:

kız yazık sana üküdar neresiki gelip yardım edelim

utmadan sorayım ovitrelle iğnesini vurduktan sonra kaç saat etkisi var bilen varsa cevap bekliyorum canlarım soruma el atın lütfenCADIARZU
canım iğneyi vurulduktan sonra 36 saat sonra ilşkide bulunacaksın .ama iğneden sonraki 5 gün ilşkide b ulunmanız şansınızı arttırır.
kıslar benim şimdilik çıkmam lazım hepinizi öpüyom sarıyom sıkıyom
öğlen çok çirkin bir bebişi görmeye gidecez hazırlanmam lazım görüşürüz sonra evden çıkmadan yine girerim :))
öpüldün canım .
kızlar klomenim bitti yarın ovitrelle iğnemi vurunucam artık hamiş kalırmıyım diye kafaya takmıyorum(tabi ne kadar takmıyorum orası of yani cız)artık kalben değilde mantıklı hareket etmeliyiz demi startı eşim verdi 10 aydır seni teselli etmekten yoruldum dedi çok kızıyo eşim kafaya takmazsan olacak diye kararı kesin haziranda tatile gidiyoruz yani öne aldı bebişi hamişi unut dedi kısmet 1ay ara verelim bizde eşimi kıracağıma kafamı kırayım demi hepimiz birbirimize dua edelim rabbim hamişlerimize ve hamiş kalmak isteyenlere hayırlı evlet nasip et (amin)
canım stres yapma rahat ol ve eşinle ev ödevi yapar gibi değil sverek isteyerek birlikte ol .kafanı rahat bırak düşlünme.ve iğneden sonra ki 5 gün ilşkide bulunun .
nasılsınız şekerler maşallah sohbet koyulaşmış allah muhabbetinizi arttırsın şöle bi geçmişe bakayım dedim sonra vazgeçtim önce yazayım sonra rahat rahat okuyayım tabi yetiştirebilirsem:))))
canikom nasılsın yeni işine alıştınmı .
h.b. beryalcimm nohutumu öp benim için şöle şapur şapur öp yerimm ben onu bende sizi özledim canımm
canım o bir doğsun bak ben neler yapacam ona .atıcam topiğe oynaşın onunla.ısırın dötünü pipisini.
sanada günaydın beryalcim
selam canım nasılsın .
bu sıcak karşılama için teşekkürler beryalcim.
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız ve bunlarla arkadaşlıklarımız dostluklara dönüşür inşallah. Sen şanslılarımızdan mısın :CüvCüv:

ne demek canım benim hoşgedlin .evet ben şanlılardanım hamileyim 5 aylık.minik nohutum var gel tanış bebişimle.bak nohut bu istanbul_ teyzen .öpüyo teyzesi seni dudaktan .hafif sapıktır baştan söylim kaydirigubbakcemile3

nereye kadar stres yapmayayım ki komşularım bile aylık rapor alıyorlar hamiş miyim diye kızamıyorum da aman bilmiyorum annemin dediği gibi didiro vitiro şeyler yiyiyorsunuz (hormonlu gıdalar )bünye zayıf kalıyo diyo anlamıyorum doktrm hiç birşeyin yok diyiyo bu ayda hamiş olmazsam rahim flmi çekelim dedi eşim ara verelim diyiyor iki arada kaldımsenağlama

TARİH : 12.05.2009 SAAT : 14:00

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ ............. _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

hg nilaycım nasılsın

ailelerin baskısı yokmu o bitiryor insanı canım benimde kayınvaldem kızın büyüdü hani 2. yokmu herseferinde soruyor artık bunaldım

işte buna sinir olurum.kusura bakma ama çok ters şey diyesim geliyor neyse.Sıkmayalım canımızı Allah hakkımıza hayırlısını versin hepimize.

Back
X