I
istanbul_
Ziyaretçi
evet burda muhabbet çok güzel bağımlılık yapıyor ama bugün fazla kimse yok ilk açtığımda vardı ben geçmişi okuyana kadar herkes kaçmış
aşkolun biz adam değil miyiz senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet burda muhabbet çok güzel bağımlılık yapıyor ama bugün fazla kimse yok ilk açtığımda vardı ben geçmişi okuyana kadar herkes kaçmış
bence sakıncası yok,asya da mısın avrupada mı ben bulgurludayım
tamam yemek yapmama gerek kalmadı sana geliyoruzkaydirigubbakcemile3
tamam yemek yapmama gerek kalmadı sana geliyoruzkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım nasılsın
isatnbulda geliyor sende gel oh sefam olsun
saol cnm iyiyim işteyim çalışıyorum aynı :CüvCüv:
canım özel mesaj gönderdim sana,bakar mısın bekliyorum...
kızlar gırgır yapıyorum ama cidi cidi hamiş olmam gerek kayınvalidem kıllanıyor bizim gelin tembel çıktı diyomuş memlekette valla hamiş kalmadan gitmeyeceğim ama ne zaman hamiş olcam o da allaha kalmışsenağlama
isatnbulda geliyor sende gel oh sefam olsun
hg nilaycım nasılsıncanım sıkma canını hepimiz için geçerli.Allah hayırlısını versin, konuşuyorlar aileler ama bizleri düşünmüyorlar.Geçen hafta bende çok stersliydim ama hiç faydası yok tam tersi zararı oluyor.kendini rahat tut stres yapma olur mukaydirigubbakcemile5
gelmem imkansız üsküdarda oturuyorum teklifin için teşekkürler o kadar yorgunum ki popomu şurdan şuraya kaldırmaktan acizim makinam 7kiloluk elyaf yorganım vardı sığar diye koydum zor bele sığdı çalıştırayım dedim makina suyu aldı ama dönmedi sanırım ağırlaştı mecbur bende ayakladım yıkadım öldüm zaten belimde fıtık var size iyi muhabbetler kahve yaparsanız banim içinde devirin belli mi olur hamiş olduğumu görürsünüz:roflol:
canım iğneyi vurulduktan sonra 36 saat sonra ilşkide bulunacaksın .ama iğneden sonraki 5 gün ilşkide b ulunmanız şansınızı arttırır.utmadan sorayım ovitrelle iğnesini vurduktan sonra kaç saat etkisi var bilen varsa cevap bekliyorum canlarım soruma el atın lütfenCADIARZU
öpüldün canım .kıslar benim şimdilik çıkmam lazım hepinizi öpüyom sarıyom sıkıyom
öğlen çok çirkin bir bebişi görmeye gidecez hazırlanmam lazım görüşürüz sonra evden çıkmadan yine girerim :))
canım stres yapma rahat ol ve eşinle ev ödevi yapar gibi değil sverek isteyerek birlikte ol .kafanı rahat bırak düşlünme.ve iğneden sonra ki 5 gün ilşkide bulunun .kızlar klomenim bitti yarın ovitrelle iğnemi vurunucam artık hamiş kalırmıyım diye kafaya takmıyorum(tabi ne kadar takmıyorum orası of yani cız)artık kalben değilde mantıklı hareket etmeliyiz demi startı eşim verdi 10 aydır seni teselli etmekten yoruldum dedi çok kızıyo eşim kafaya takmazsan olacak diye kararı kesin haziranda tatile gidiyoruz yani öne aldı bebişi hamişi unut dedi kısmet 1ay ara verelim bizde eşimi kıracağıma kafamı kırayım demi hepimiz birbirimize dua edelim rabbim hamişlerimize ve hamiş kalmak isteyenlere hayırlı evlet nasip et (amin)
canikom nasılsın yeni işine alıştınmı .nasılsınız şekerler maşallah sohbet koyulaşmış allah muhabbetinizi arttırsın şöle bi geçmişe bakayım dedim sonra vazgeçtim önce yazayım sonra rahat rahat okuyayım tabi yetiştirebilirsem:))))
canım o bir doğsun bak ben neler yapacam ona .atıcam topiğe oynaşın onunla.ısırın dötünü pipisini.h.b. beryalcimm nohutumu öp benim için şöle şapur şapur öp yerimm ben onu bende sizi özledim canımm
selam canım nasılsın .sanada günaydın beryalcim
bu sıcak karşılama için teşekkürler beryalcim.
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız ve bunlarla arkadaşlıklarımız dostluklara dönüşür inşallah. Sen şanslılarımızdan mısın :CüvCüv:
canım sıkma canını hepimiz için geçerli.Allah hayırlısını versin, konuşuyorlar aileler ama bizleri düşünmüyorlar.Geçen hafta bende çok stersliydim ama hiç faydası yok tam tersi zararı oluyor.kendini rahat tut stres yapma olur mukaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar nasılsınıza.s
hg nilaycım nasılsın
ailelerin baskısı yokmu o bitiryor insanı canım benimde kayınvaldem kızın büyüdü hani 2. yokmu herseferinde soruyor artık bunaldım