hg canım a.s.bende sizlerdenim aranıza yeni katıldım
güle güle Allah kolaylık versinkılsarr ben şincik çıkıyomm ev işlerine dönecegimm yeter bu kadar oturdugumm :) allaha emanet olun kendinize iyi bakın mutlu kalın hamiş kalın hoşçakalın hadi ben kaçarr
iyiyim canımteşekkürler cnm sen nasılsın
bende sizlerdenim aranıza yeni katıldım
canım ben bunu google den girerek buldum kürtaj tecrübesi yaşayanları da yazdım çıktı bi dene görürsün dene haber ver yerimseniben
hayırlısı canım olmazsa yarına gidersinhb canım iyiyim bugün hastaneye gidicektim tahliller için eşimin işi çıktı gidemedim yarına kaldı bakalım
bellide olmaz canım bende bu ay olmadı dedim bak ne çıktı hayırlsı canım benim belkide bebiş vardırevet canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda allah kimsenin kucagını boş bırakmaz inş değerlerin yukselir azda olsa gebeliğin nasıl bişi oldugunu tattın hayatımm benim bu ay umudum hiç yok yani eminim tutmadı hayırlısı diyorumm olacagına varır hersey gögüslerim buyudu sanki benim bugun fartk ettim afedersin seyin içine girdi girmesinede çok sıktı sütyen dolgulu dolgulu gibi duruyo dedimya bu ay yok bence bende bebiş
hoışgeldin aramıza canım benimbende sizlerdenim aranıza yeni katıldım
tamam tatlı kuşum kendine dikkat etkılsarr ben şincik çıkıyomm ev işlerine dönecegimm yeter bu kadar oturdugumm :) allaha emanet olun kendinize iyi bakın mutlu kalın hamiş kalın hoşçakalın hadi ben kaçarr
güle güle canım benimherkesin işi var galiba bende kaçtım kendinize iyi bakın
canım çıkıyor bende denedim,ama sanırım çıkan linke tıklamadın. açılan sayfada jinekoloji alt başlıkları var ve benim aradığım yok senağlama bulursan haber verir misin lütfen,beklediğim önemli bi haber vardı...
slm kızlar nasılsınız
tamam canım ben tekrar bakıcam şimdi ben şöyle girdim googleye:kadınlar kulubu kürtajdeneyimi paylaşım alanı şimdi bakıyorum haber veririm:uhm:
bu ayın 25inde aşılamam olucak benim için dua edermisiniz
ayla-bebis02-escales-iklimtuana-istanbul-nilaykisir-nilbera-suluzehra selam ben geldimmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canımmmmm,nasılsın?alkisalkisalkis
ayla-bebis02-escales-iklimtuana-istanbul-nilaykisir-nilbera-suluzehra selam ben geldimmmmmmmmmmmmmm
amin cnm çok sağol:1hug::1hug::1hug:rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım namaza durduğumda eşim çok dua ediyorsun rabbimden ne istiyosun diyo bende bana ve kadınlar kulubundeki arkadaşlarımın hamiş kalmasını diliyorum şimdi eşim benim dualarıma ortak oldu ve sizi ekledi allah kimseyi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:evlat hasretiyle sınamasın
sağol canım iyiyim sende iyisindir umarım
hoşgeldin a.s.canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?