hoşgeldin canım a.s.:1hug:
kız yazık sana üküdar neresiki gelip yardım edelim
haklısın canım inşAllah en kısa zamanda olurda herkesin ağzı kapanır sanki onlara ne oluyorsa bide benim kayınvaldem evlendiğimden beri ikizin olsun diye dua ediyor eşim ikiz de bakalım duası tutucakmıişte buna sinir olurum.kusura bakma ama çok ters şey diyesim geliyor neyse.Sıkmayalım canımızı Allah hakkımıza hayırlısını versin hepimize.
canım ekledim kabul etmeni bekliyorum...
günaydın kıslarrrr a.s.
Kıslar selammm.Öpüyorum Şeniz
violette ve beryal repleriniz için tşk
bende sizlerdenim aranıza yeni katıldım
slm kızlar nasılsınız
bu ayın 25inde aşılamam olucak benim için dua edermisiniz
nasılsınız bakalım
h.b canım bişey sorucam aranızda pregnly çatlatma iğnesi vurulan varmı aşılama için
benim arkadaşım çektirdi çok zor olduğunu söyledi ama herkes aynı şeyi söylemiyor canımberyal hoşgeldin cnm nasılsın.
bide bişey duydum şu rahim filmi için çok zor çok acı verici bişeymiş.Yapanlar varmı gerçekten çokmu zor bide hangi aşamalardan sonra yapılmaya karar veriliyor.Ayy çok korkutucuymuş
beryal hoşgeldin cnm nasılsın.
bide bişey duydum şu rahim filmi için çok zor çok acı verici bişeymiş.Yapanlar varmı gerçekten çokmu zor bide hangi aşamalardan sonra yapılmaya karar veriliyor.Ayy çok korkutucuymuş
haklısın canım inşAllah en kısa zamanda olurda herkesin ağzı kapanır sanki onlara ne oluyorsa bide benim kayınvaldem evlendiğimden beri ikizin olsun diye dua ediyor eşim ikiz de bakalım duası tutucakmı
canım ben ovitrelle yarın vurulacağım senin dediginden vurulmadım hiç 2 aydır iğneyi yapıyorum kısmet :1no2:
selam topiğin gülleriiiiiiiii ne kayntıyosunuz bakalım
selam topiğin gülleriiiiiiiii ne kayntıyosunuz bakalım
kızlar akşama ne pişireyim eşim makarnadan bıktı
kaydirigubbakcemile3
ya bilgisayar 2 defa kapandı kusura bakma
yeniden davetiye gönderdim msn adresine canım,online olursan beni görürsün...
tamam bak gelirim zaten bende istanbuldayım bende kek yaparım valla güzel olurdu:içelim:
valla canım ben kürdan kebabı yaptım sölemesi ayıptır birde pilav sana fikir olsun
gel canımbeni yemekle korkutamazsın sen gel ben bide üstüne pasta lar yaparım sana
hoşbulduk caımcım nasılsın .
canikom rahim filmi çekene ve çekilene göre değişiyo yani şöyle biraz acı verici olabiliyo yani içine ilaç akıttıklarında ama sonra içinde aletle sağa sola döndürüyolar biraz hareket etmesi zor ama imkansız değil.bebişler için katlanılır yani.ve sağlık için gerekliyse mutlaka çekil.hem bir an önce çekil ve tedavin başlasın bebişin gelsin hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?