Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

işte buna sinir olurum.kusura bakma ama çok ters şey diyesim geliyor neyse.Sıkmayalım canımızı Allah hakkımıza hayırlısını versin hepimize.
haklısın canım inşAllah en kısa zamanda olurda herkesin ağzı kapanır sanki onlara ne oluyorsa bide benim kayınvaldem evlendiğimden beri ikizin olsun diye dua ediyor eşim ikiz de bakalım duası tutucakmı

beryal hoşgeldin cnm nasılsın.
bide bişey duydum şu rahim filmi için çok zor çok acı verici bişeymiş.Yapanlar varmı gerçekten çokmu zor bide hangi aşamalardan sonra yapılmaya karar veriliyor.Ayy çok korkutucuymuş

günaydın kıslarrrr a.s.

Kıslar selammm.Öpüyorum Şeniz

violette ve beryal repleriniz için tşk

bende sizlerdenim aranıza yeni katıldım

slm kızlar nasılsınız

bu ayın 25inde aşılamam olucak benim için dua edermisiniz

nasılsınız bakalım

selam kızlar ben ve nohutum çok iyiyiz allaha şükür sizler nasılsınız.
bu arada yeb 2004 önemli değil canım .
ve rozalin nohutumun tatlı teyzesiinşallah bu kez hamile kalırsın ve nohutuma oyun arkadaşı getiiririsin .hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum canım .:1hug:

benim arkadaşım çektirdi çok zor olduğunu söyledi ama herkes aynı şeyi söylemiyor canım

hoşbulduk caımcım nasılsın .
canikom rahim filmi çekene ve çekilene göre değişiyo yani şöyle biraz acı verici olabiliyo yani içine ilaç akıttıklarında ama sonra içinde aletle sağa sola döndürüyolar biraz hareket etmesi zor ama imkansız değil.bebişler için katlanılır yani.ve sağlık için gerekliyse mutlaka çekil.hem bir an önce çekil ve tedavin başlasın bebişin gelsin hemen.

canım ben ovitrelle yarın vurulacağım senin dediginden vurulmadım hiç 2 aydır iğneyi yapıyorum kısmet :1no2:

aslında ikiside aynı işe yarıyomuş ben araştırdım pregnly nadir bulunuyo çok aradık ama bulduk benim iğnelerim iki kutu fakat iki kullanımlık seninki nasıl ilk defa vurulucam da merak ediyorum

hoş bulduk şekerler harikasınız benim sorum olacak benim adtlerim düzensiz geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım ama test negatif çıktı dr gittim progestan verdi ve adet oldum 6 nisanda bu ay karnımda kasılma var ama ümitlenmek istemiyom adet düzensizliği yaşayıpta ne kadar zamanda hamile kalınıyo yaşayan varsa lütfen yardımcı olun test yapmak istemiyom tek çizgiyi görmek istemiyom

tamam bak gelirim zaten bende istanbuldayım bende kek yaparım valla güzel olurdu:içelim:

valla canım ben kürdan kebabı yaptım sölemesi ayıptır birde pilav sana fikir olsun

gel canımbeni yemekle korkutamazsın sen gel ben bide üstüne pasta lar yaparım sana

kızlar yemek konusu konuşmayın ama ..geçmişi okuyan hamileler yazılarınız görecekler canları çeker .günah ama lütfen biraz daha dikkatli olalım .okey canlarım .kaydirigubbakcemile5

ayy benim acı eşiğim çokdüşük canım ya bana normal şartlar için 3ay daha beklememi istedi dr. sonra önce eşimin muayenesi sonrada benimle ilgili tedviye başlarız dedi.Şimdilik öyle böyle bişey yok ama tabiki bebiş için neler yapmıyoruz ki ben normal muayenede bile zıngır zıngır titriyorum birtürlü yenemedim.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…