Aaaaa sen şimdi gitmiştin nezman geldin:1shok:hoşgeldin hlymms cnm
citooos ben sensiz yaktım yıktım geçtim ortalığıkafamçokkarıştı
Yoksa benimi kandıyon beni beğenmiyormusun:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa sen şimdi gitmiştin nezman geldin:1shok:hoşgeldin hlymms cnm
citooos ben sensiz yaktım yıktım geçtim ortalığıkafamçokkarıştı
kız seni beğenmiyenmi var :mymeka: geldik ya işte ne ağlıyonAaaaa sen şimdi gitmiştin nezman geldin:1shok:
Yoksa benimi kandıyon beni beğenmiyormusun:çok üzgünüm:
ya kızlar düşükten sonra hemen yumurtlama oluyomu bileniniz var mı?bi anda aklıma takıldı,şuanda kanamam olduğu için,kanamayı takiben yumurtlama olucakmı merak ettim,kafam karıştı biraz:uhm:
Ne bilem ya furma bana bukadar ya hamilesin diye bişey demiyom ama beni aptal edicenlaelaelaelaelaekafamçokkarıştıkız seni beğenmiyenmi var :mymeka: geldik ya işte ne ağlıyon
Senin koca çok şanslı desene bukadar ateşli kari nerden bulunur başka:jeyyar::jeyyar:dilnurcum gittim bi koşu kızımı aldım geldim
ateşli garıyım ben yangın vildanım yakıyorum heryeri sırnaşık şey
Ne bilem ya furma bana bukadar ya hamilesin diye bişey demiyom ama beni aptal edicenlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı
Senin koca çok şanslı desene bukadar ateşli kari nerden bulunur başka:jeyyar::jeyyar:
yumurtlama olur.. işte o yüzden gebe kalmamak için birkaç ay dikkat et diyor doktorlar... rahim kendini yeni gebeliğe hazırmamadan ve tamir etmeden gebe kalınmasın diye... aman aman dikkat et .. önlem alın bi süre ilişkiye girerken a.s
Topiğimizin eli sopalı hamilesi yerim seniŞenizŞenizŞeniz
hoscakalin kizlar ben cikiyorum daha sohbet edemedik ama baska zaman insaallah
Ne iyiymiş valla nasıl bu hale geldin banada anlatta bende yapayımdelikafaduldenhe yaa kanalifer niyetine dayanıyo ısıtma işlemini ben yapıyom kombiye bağlanabiliyom ohooo boyler özelliğim bile var
canım ablam teşekkür ederim.a.s.a.s.
güle güle citosun kendinede bebişimizede çok iyi bak öptümŞenizkızlar ben yine kaçtım yarın görüşürüz öptümmm Şeniz
Sanada güle güle tatlım ee bende kaçıyım artık benimki gelmek üzere hepinizi öptüm tarın görüşürüzŞenizgüle güle citos bende çıkıyorum şimdilik herkese iyi akşamlar yemek vakti geldi benim kız aç
şeytanınız bol olsun görüşürük by byy