Haydaa yine hoşgeldin güle güle oldukaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım dayanamadım yine girdim ama çıkmam lazım.kendinize çokkkkk iyi bakın.
selra canım sen nasılsın?
Neyse canım öpüyorum senide yine gelŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydaa yine hoşgeldin güle güle oldukaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım dayanamadım yine girdim ama çıkmam lazım.kendinize çokkkkk iyi bakın.
selra canım sen nasılsın?
Haydaa yine hoşgeldin güle güle oldukaydirigubbakcemile3
Neyse canım öpüyorum senide yine gelŞeniz
:roflol::roflol:yakında yangında çıkarırım bu gidişle
aramızda kalsın romayıda dedem yakmış
Eyvah korktum şimdi sıradaki kurban kim acaba:1shok:vildan ne yakmıs
ya ben gecen gun msne dalmısım kaçıboyunuzu kuru kaynatıryrddum sen unut arada burnuma yanık kokusu gelıyor gece 11de ya dıyorum acaba kım bınada bişiy yaktı hiç üstüme alınmadım hıııııııııdedım keçıboyunuzu gittimkı tencere kapkara dırek çöpe gitti ama 2,5yılda ilk yanık vakam canım saolsun
Eyvah korktum şimdi sıradaki kurban kim acaba:1shok:
Hamilelik patlaması yaşanıyo topikte buda yeni bir salgın olmasındelikafadulden
2,5 yılda ilkmi ben evlendim evleneli yakıyorum
yemekmi dersin tenceremi dersin özellikle demlik yakmak hobi oldu:bbo:
bütün demliklerin üstü var altı yok:çok üzgünüm:
Malesef bende diplomalı ev hanımlarındanım bütün günüm bilgisayar başında geçiyo diyebilirim tabi kociş yokkenkaydirigubbakcemile3dilnur hakça rozalın slm
dilnur sen genelde nettesın demı cnmmm evdemısın iştemısın cnm
benımde 28guna 1sınavım daha var derse başlıcam ama okadar uzak geldıkı of off
Valla öyle bir soru sordunki cevabını ben bile bilmiyorumdelikafaduldenya inş. dilnur bzide havalara ucarız hamişizzzzz dıye inş. canım kız belkım aynı oluruz senın adet tarıhı ne zman ben 1şubatta olmsutum 5martta olucam galıba tekrar ama benım yuzde 1ihtimal tabıkı:))) olsun allah dilerse olur'umudumu yitirmedım:))
bu sene ocak subat hep sınavlar kazandım nısanda inş. işe başlamayı umut edıyom marttada hamış kalsam 2009 benım yılım olur hayalı bile gusel ..şutarafagittia.s.
büşra malatyalımısın
Evet malatyalıyım canım
Sen nerelisin
Bilgisayarlı Muhasebe canım ama hiç sevmiyorum:dilcikar:bölumun ne cnmm.
sıkılıyrsan işe gir ya ben 2yıldır evdeyım nerdeyse patladım ya cok sıkıcı birde burda ailemde yokya kısmemız yok gurbetteyız cekıolmıyor işe atsam kendımı hayrlıs ile .üff ders calışmam lazım ama istemıyom yaa
valla karısıkmıs bende ocakta olmadım cnm aralık 26da olmsutum birde 1şubatta arada ocak es gectı:)))
sen doktora gittınmı cnmm acaba nedne öle oldunkı dk hapımı kullnadın bıraktın