Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım mantar olabilir:teselli:
bende bebek istiyorum arkadaşlar galiba çok kişi kaldık hamilelik için
onu net olarak bilemem ama sanmıyorum canım sen rahat olben iki ay önce enfeksiyon yüzünden tek bir tane fitil kullanmıstım.demek yeniden tekrarladı.ben simdi hamile kaldıysam zararı olurmu .doktor kontrolum ayın 2sinde
onu net olarak bilemem ama sanmıyorum canım sen rahat ol
arkadaşlar beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. Umarım herkes meleğine kavuşur (Amin)
amin hayatım cümlemize sende tedavi görenlerdenmisin görmeyemi baslayacaksın
küstüm iste bende gidiyorum:çok üzgünüm::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Canım benim yumurtalıklarımda iltihap vardı 3ay tedavi gördüm. 2ay önce tedavim bitti. O arada zaten bebek istemiyorduk zaten istesekte olmazmış. 2aydırlı istiyoruz geçen ay olmadı bu ayda ayın 1.de adet oldum. Heyecanla önümüzdeki ayı bekliyoruz. Sen tedavimi görüyorsun canım
ayy arkadaşlar çoookkk teşekkür ederim ya sizler bana hep umut oldunuz allah sizlerden razı olsun hala inanamıyorum ya ama 2 gün sonra testi bi tekrarlayalım bakalım...o zamn inanıcam...
küsme canım biz varız yerimseniben
büsracım ben tedavi görüyorum.pko hastalıgı var.o yüzden ilacsız adet olamıyorum.adet olduktan sonrada yumurta olusturucu hap ve catlatıcı igne kullandım ayın 2sini bekliyorum gebelik testi icin tabi daha önce adet olmazsamsenağlama