Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bu arada beryallerin memleket ne kadar kazıkmış insan zengin diye o kadarda kazıklanmazki canım
bizim burda sivasın en güzel hastanesinde özel hastane normal doğum 350 sezeryan 600 tl onların oraya göre bedava
Yok canım sende ağlama ben sana haksızsın demiyorum daha doğrusu ortada bir haksız yokkaydirigubbakcemile3 Nasıl oluyosa o bizimle hotmailden yazışıyomuş ve bizim aramızda yazıştığımız ne varsa ona gidiyomuş(Sanırım su mail gelsin seçeneğini işaretlemiş olabilir) Oyüzden benim sana attığım adres ona gitmiş o da ben ne dediysem ona söylüyomuşum gibi hepsini yapmış garibim öyle diyo inanmak zorundayızdelikafaduldenkıza sordum ben sorun neydi diye cevap vermedi.imza karısıncada kaldı.sen bana kızdın diye bende gidiyorum o zaman kız haklı ben haksızım demi küstümsenağlama
yaa bu arada beryallerin memleket ne kadar kazıkmış insan zengin diye o kadarda kazıklanmazki canım
bizim burda sivasın en güzel hastanesinde özel hastane normal doğum 350 sezeryan 600 tl onların oraya göre bedava
Herhangi bir siteden kendine bir imza oluştur.Özelliklerinen adresini kopya.Sonra kullanıcı panelinden profilimi düzenle de açılan sayfanın en altında kilo kontol cetveli vardır altındaki boşluğa imzanı kopyala canımyerimsenibenyaa bende imza atmak istiyorumkaydirigubbakcemile3ama nasıl yapılcak bulamadım.sabahtan beri uğraşıyorum sormadan yapayım dedim ama olmadı:bbo:bana yardım edermisiniz????
Yok canım sende ağlama ben sana haksızsın demiyorum daha doğrusu ortada bir haksız yokkaydirigubbakcemile3 Nasıl oluyosa o bizimle hotmailden yazışıyomuş ve bizim aramızda yazıştığımız ne varsa ona gidiyomuş(Sanırım su mail gelsin seçeneğini işaretlemiş olabilir) Oyüzden benim sana attığım adres ona gitmiş o da ben ne dediysem ona söylüyomuşum gibi hepsini yapmış garibim öyle diyo inanmak zorundayızdelikafadulden
Herhangi bir siteden kendine bir imza oluştur.Özelliklerinen adresini kopya.Sonra kullanıcı panelinden profilimi düzenle de açılan sayfanın en altında kilo kontol cetveli vardır altındaki boşluğa imzanı kopyala canımyerimseniben
Rica ederim canım nedemeksengözlerimebaksanabdil_nur çok teşekkür ederim.sanırım yapabildimkaydirigubbakcemile5
İyilik canım ne olsun rehavet çöktü valla iyiki geldinmirmirmirmirelektırkler kesılmsıtı
geldım ben vardım nbr dılnur
kızlarrrr ben yemeğimi yedim geldim delikafaduldendelikafaduldenİyilik canım ne olsun rehavet çöktü valla iyiki geldinmirmirmirmir